2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Nasip kardeşim biz kendimizi 15 şubata kadar programlamıştık şubat sonu demeyeydin iyidi
-
İlan gelsinde kpss den önce ha şubatın ortası ha sonu farketmez:)
-
@keynesin-amcası Kardeşim inşallah gelir de 10 15 gün sıkıntı değil.
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Nasip kardeşim biz kendimizi 15 şubata kadar programlamıştık şubat sonu demeyeydin iyidi
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Bana kosulsuz sartsiz inanan adam gibi adam hocam ilan gelirse beni unutmazsin artik bak 6ay önceden söyledim bilen biliyor o zamanlar ne cakalaga vardi ne kürsad buralar dutluktu
-
iddia sitelerindeki maç tahmincilere çevirdiniz be kardeşim. Maç bitiminde ben şöyle demiştim geçmişteki yorumlara bakın sıfır oldu der gibi ilan gelsin de dua edin bunlarla uğraşmayın nolur kardeşlerim
-
Eger ilan gelirse sinav nisanda olur o stresten kpss de yalan olur. Cok gec kaldilar ya insallah gelir ama
-
ya arkadaşlar ben forumu kacırdım. ilan geliyor mu ? guy harici baska alımlarda var mı ?
-
ayy çok heyecanlı bir yer oldu burası ne güzel şeyler konuşuluyor.bi an ocak ayı öncesini düşündüm de duyum duyum diye delirirken kimseden ses çıkmıyodu nerdeyse
-
@ncbb milli savunma bakanlığı uzman yardımcısı alıyor. Tamı tamına 15 kişiiiii
-
@Dick-Advacoat yav o değil hocam muy-duy-vmy-guy gibi
-
Ooo 15 kişi çokmuş ya başvurmayan kalmasın cigerlerinden veriyolar sanki kadroları
-
bence ilann şubat sonu gelmesi mantıksız olur.sonucta refrndum nisanda. adamlar neden refrandumdan sonra sınaw yapsinlarki.bence kesin 2.hafta ilan
-
@davetsiz bekliyoruz kardeşim son 13 gün
-
@kubraguy guy sınavı aynı gün akşam yada diğer gün öğlen açıklanıyor sınava giren 5 katı adaydan 2 katı geçebiliyor diğer 3 katı adayı küstürmemek için olabilir
-
@kubraguy amin inş amin
-
Allah inşallah bizlere bu ay içinde hangi il kaç ile kapatacağını tartışmayı nasip etsin
-
Vay be büyük kumar oynayıp 75ile bursayi yazip, yazili sinava kaldıgım günler geldi aklıma..güzel günlerdi.
-
@davetsiz hocam ilan geliyor mu sorumun cevabını alamadım daha sen bana bi yardımcı olsan
-
ders çalşmam ufak duyuma bakiomuş meğer. 1hafta onceki duyumla hafta sonuna kadar maliye we muhasebe tamamlamş oluorm.diger haftada iktisati tamamlyp.1aydada hukuk bitirme planlarm war.hıza bak.D
-
@kubraguy tek rakibin thy bende bir haftadır ders çalışıyorum duyumlar çoğaldıkça hırs geliyor insana