2016 Aralık GUY Sınavı
-
1.30 saat sonra twitterdayız
-
@ddguy .D kpss döneminde kendi hazrladıgım notlarm wardı maliyeden hergun bir bölum calışp geriye kalan zamandada muhasebe notlarma çalştm.tabi sadece konu çalşmı yaptm.soru çözmü henüz yok.
-
@paretowilfredo hocam bi duyum var m acaba bi yerden daha haber bekliyorum demistiniz ? Ah keske su naci gitsede soyle mehmet simsek gibi yogun ilanlar getirn bakan olsa vallahi naci isminden tiksindim ,,,ne tasarrufcu bi bakan mis bu da bizden yapacaklarina kendi maaslarindan yapsa o guy ilani gelirdi :))
-
Selamın aleyküm dostlar. İçime sinen bir bilgi almadım henüz ama konuştuğum herkesin işaret ettiği nokta Referandum diyebilirim. Bekleyelim bakalım.
-
@paretowilfredo 2800 un altinda falan bisey yatmiyor mu? Referandum 16 nisan diyorlar bu durumda ne olur
-
@talihsiz Muhakkak ki var ama ben soruşturmalarımı daha çok KPSS öncesi/sonrası noktasında yoğunlaştırdım. Referandum bi eşik noktası olacak.
-
Ya böyle GİBte çalışan sağlam biri yok mu duyumu olan
-
Tag 32 harf nasıl gündeme girecek bu
-
naci ağbal yarın 10:15 anadolu ajansına konuk olacakmış okuyanlar aa mail atsa guy için, ilk ağızdan duyarız en azından.
-
@zarok tam olarak nereye konuk oluyor anlamadım aa nın resmi twitter adresine mi twit atalım yoksa katıldığı programın ayrı bir twitter adresi var mı
-
@anadoluajansi yarın sabah twit yağmuruna tutalım
-
Özel kalem müdürü mücahit civriz facede paylaşmış buraya resmi yükleyemedim. Adam resmen istediğinizi sorun diye yayınlamış.
-
soralım da nasıl soralım toplu bir soru yaratalım mail atalım o zaman
-
Küfür edelim beddua edelim
-
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.
Ağbal, yarın saat 10.15'te başlayacak AA Editör Masası'nda, soruları yanıtlayacak ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.
Bakan Naci Ağbal'ın açıklamaları, AA'nın internet sitesi (www.aa.com.tr) ile Finans Haberleri Terminali'nden (www.aafinans.com) yayımlanacak, Twitter hesabından da (@anadoluajansi) anlık takip edilebilecek.
-
Bıktırdılarrrrr bi açıklama yapmak zor değil
-
-
inşallah sayın bakan gerekli açıklamaları yapar olumlu veya olumsuz hiç önemli değil benim açımdan.zaten heves mi bıraktılar insanın içinde en azından bitsin bu belirsizlik ne olacaksa olsun bilelim artık
-
#AAEditörMasası Hem burdan hem aa nın twitter adresinden yazalım genellikle bu tagı kullanıyorlar
-
arkadaşlar böyle bı kanal mi var