2016 Aralık GUY Sınavı
-
2- 3 gündür buralar umut doluydu bugun noldu da yine umutsuzluk hoşnutsuzluk başlamışş.
-
Bize 3 günde bir ilan var denilecek yoksa fabrika ayarlarına dönüyoruz
-
@keynesin-amcası tam olarak bunu yazacaktım @kürşaddd kardeşim sen bilgileri bi tekrarla istersen moralimiz yerine gelsin.
-
Naci Ağbal ile ilgili hoşnutsuzluğumuzu dile getirmedikçe,kamuoyuna duyurmadıkça biz daha işsiz güçsüz çok bekleriz.
-
@Kutyler öğretmen ve sağlıkçılar artık kadrolu değil sözleşmeli o 60 bine dahil değiller
-
@eomer ben naciagbal magdurları diye twitterda tag açtığımda beni suçlamışlardı niyetimin farklı olduğunu başka gruplarda olduğumu bi nevi provakatörlükle suçladılar şimdi herkes naci agbal bakanlıktan gitsin diye facede twitterda forumlarda yazıyor beni faklı gruplardasın diye suçlayan kişi sonradan msj atıyor guy ilanı varmı hocam diye yazıyor
-
@keynesin-amcası binlerce her görüşten insanı mağdur eden birisine tepki göstermek neyin provokatörlüğü anlamış değilim.
-
başkanlık gelirse bu naci gider mi? ona göre oyumu şekillendircem:)))
-
@eomer bende anlamıyorum neyse biz açılması muamma olan bir sınava çalışmaya devam edelim artık etliye sütlüye karışmıyorum ben
-
Yine moraller sıfırlanmis sakin olun arkadaşlar 15 şubata kadar bekleyelim sonra karalari bağlar kpss yi düşünürüz
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@eomer ben naciagbal magdurları diye twitterda tag açtığımda beni suçlamışlardı niyetimin farklı olduğunu başka gruplarda olduğumu bi nevi provakatörlükle suçladılar şimdi herkes naci agbal bakanlıktan gitsin diye facede twitterda forumlarda yazıyor beni faklı gruplardasın diye suçlayan kişi sonradan msj atıyor guy ilanı varmı hocam diye yazıyor
Zaten oyle olur hocam en ufak elestiriye tahammulleri yok hemen provokatörlükle suclarlar. Siz ilani verin ben provokatörlükle suclanmaya raziyim
-
@davetsiz hocam sana güveniyoruz inşaAllah o ilan gelecek
-
Vdk dam gelen bilgi doğruysa Forumda yazmışlar tekrar yeterliliğe gireceklermiş vm ler bu gibe de sıçrarsa gib 5 6 ay alım yapmaz
-
Bence bakanlikta degisim olcak referandumla birlikte oyuzden basbakan izin vermiyor. Parti icindeki yapilanmayi temizleme henuz baslamadi cunku. Baskanlik gelirse degisim diye atacaklar hepsini.
-
Bu sene Tek beklentimiz guy kaldı heralde Ins. Bu ilan gelir de bir şansımız olur...
-
Valla neler oluyor anlamıyorum
-
@sadevatandas nurettin canikli de maliye kökenli bildiğim kadarıyla belki o da olabilir
-
@busus evet oyu çıksa bile başkanlık sistemine geçiş 2019 seçimlerinden sonra olacak, erken seçim yapılmazsa aynı şekilde devam edeceğiz
-
@busus referandumdan sonra kabinenin değişmesi gibi bir durum söz konusu değil @mehmedoglu arkadaşın dedği gibi değişiklikler 2019 secimlerinden sonra geçerli olacak ancak VDK daki duruma benzer bir durum GİB te de sözkonusu olabilir ya da referandum tarihinin netleşmesi bekleniyor olabilir şuan 16 nisanda konusulmaya başlandı
-
@mehmedoglu referendum evet oyu cıkarsa erken seçime de gidilme sözkonusu değil geçici maddelerin içinde secim tarihi de belirlenmiş 03.11.2019 seçim kanunda yapılan değişklikler 1 yıl sonraki seçimlere uygulanamaz zaten