2016 Aralık GUY Sınavı
-
2018'den önce işe başlamak hayal. Süreç Zaten sakız gibi uzadıkça uzuyor
-
Bu gelir idaresi çalışanları neden birbirinden habersiz
-
bugün çok sessiz burası inş fırtına öncesi sessizliktir
-
@keynesin-amcası hocam umut etmeyi bıraksak mi diye sorguluyorum artık ben @paretowilfredo hocam da çok umutvari konuşmamıs gibi geldi bana
-
@ddguy ben 10 gün daha bekleyecem ondan sonra bırakacam
-
@keynesin-amcası birakacam derken ? Defteri kitabı tamamen mi bırakacan açmamak üzere
-
Insallah ilan gelir i sallah emekler zayi olmaz bosa cikmaz ama sunu da soylemeden gecemeyecehim bazi kisilerin onceki sayfalar da sahsima saldirmalarinin hakli bir yani olmadigini dusunuyorum.her zaman temkinli davranmisimdir her neyse tek temennim ilanin bir an once gelmesi
-
@sadevatandas sen ilanın gelmiceni mi dusunuyon hocam
-
arkadslar bu ılan gelecekse referandum oncesı gelır kesınlıkle sınavıda referndum sonrası olacak sekılde ayarlarlar. gecen yılda oyle oldu. bu kadr da duyum cıktıgına gore gelecektır. umudunuzu kesmeyın bnce tekrarlarınızı yapın.
-
@keynesin-amcası inşaAllah bu hafta ilan gelir kendimi motive etmeye çalışıyorum ama insan bi yerde tikaniyo
-
@ynl006 referandum tarihi kesinleşmedi demi hala bu hafta YSK aciklayacakti ama ben denk gelmedim öyle bi habere
-
@barisscakirr aynen oyle yapacam şubat ayı içinde gelmezse kpss sonrasına kalır oda eski takvime göre ilanlar gelir kurum mülakat derken 2018 kpss yi bile görürüz olmuyorsa fazla zorlamamak lazım
-
referndum trıhı kesınlesmedı ama buyuk ıhtımal 9 nisanda olcak gıbı. gecmıse bakarak, bırazda sıyasılerın oy ıcın yapacagı hamlelerı dusunursek ılan subat sonu mart bası gelır bnce. nısan sonu da sınav olur dıye TAHMIN EDIYORUM.. tabı eger bu duyumların aslı varsa. maliye bakanın yakın zamanda alım yapacagız basbakanın onayına sunacagız fln demesıde bos degıl bnce duyumların gerceklıgını guclendırıyor.
-
ayın 15ine kadar beklerim.gelmezse herşei tamamen bırakcam artık. aylardır bir karamsarlığın içinde bekliyoruz.bir kişide çkıp adam gibi açklama yapmaz mı ya bu mudur yani degerimiz anlamiorm.bi mv faturası kadar olamadık ona yanarm.maliye bakani çıkıp konuşuo biz 2016 magdurlari icin zerre bi cumle kurmuo bu kadar mı görmuoolar ya bizi.
-
@keynesin-amcası hocam sabretmek lazım. 2017 ye kadar zorlarsak kendimizi çok şey kaybetmeyiz. Bence bırakmamalısın. En güzel şeyler beklenmedik anda gelir.
-
Şubay ayında geldi geldi gelmedi daha bişey çıkmaz arkadaşlar
-
@atiye_4781 2014 ten bu yana kpss ile uğraşıyorum 2014 guy da 0.12 2015 mayısta 0.7 ile guy gitti geçen sene guy ile mhuy mülakatından elendim artık istek kalmadı
-
@keynesin-amcası senn daha kötymuş ya.en azından benim kpssde ilk senem ama buna ragmen tükendim acaba ben mi fazla sabrsızım. ama yok yaa yinede 8 ay hic birşey yapmadan beklemek ne demek.(
-
@keynesin-amcası bu kadar emekten sonra senin hakkın müfettişlik hocam, Allah yardımcın olsun. Son bi dönemeç 2017, az kaldı.
-
Herkesten özür dilerim zamanda yanıldım.bir daha sınav tarihi hakkında yorum yapmıcam.
2010 dan beri bu işlerin içindeyim artık küfürün biri bin para