2016 Aralık GUY Sınavı
-
Kürşat vardı duyumcu nerede
-
@ddguy estafurullah kardesim
Orda degilim sadece tek beklentimiz ilan gelsin alim sayisi hangi iller olacak sinava eski sistemle mi yoksa bi ara cok konusulan yeni sistemle mi alim olacagi kesinlessin gelip gelmeyecegi konusulur
Insallah ilan gelir benim temennim bu yonde kpss oncesi gelmesinden yana -
@keynesin-amcası kardeşim tecil 30 eylül benim hiç askerlik şubesine gitmesem ne olur eylülden sonra atama olmasına engel olur mu
-
@pozitifdışsallık 2017 eylül mü
-
@keynesin-amcası evet
-
@pozitifdışsallık daha 1 senen var şimdiden düşünme baktın ilan yok yüksek lisans yaparsın
-
@keynesin-amcası ortalama yerlerde ya ondan
-
@pozitifdışsallık tezsiz yaprsın hatta uzaktan eğitim tezsiz yaparsın benim gibi uzatırsın
-
@keynesin-amcası deniyecem kardeşim
-
Bu yıl Uşak Üniversitesi tezli baya aldı gençler tavsiye ederim iktisattan 40 kişi aldı
-
Ciddi anlamda korkuyorum 2016 puanını kullanamamaktan. Bu çok büyük bi haksızlık. Hem ilk kez sınavın temmuzdan mayısa alınması hem 1 yıl geçerli olması hem de az da olsa açmaması.. Neden göremiyor yetkili kişiler içinde bulunduğumuz durumu
-
@Ülkü kafayi yememek elde degil ya lanet olsun gercekten.
-
Nisanda referandum kesin gibi . İlan ile sınav tarihi arasında ne kadar süre olması gerekiyor?
-
@miss-smith 45
-
Bu kadar belirsizlik olduğu bir yıl oldu mu acaba
-
@pozitifdışsallık o zaman en geç şubat sonuna kadar gelmesi gerek yoksa kpss gunler kala sınav olacagını zannetmıyorum. Delirmek üzereyiz
-
arkadaşlar iibf nin derneği falan yok mu? bir tane milletvekili adayı belirleyelim seçilmese bile dikkat çekecek kadar oy alsa yeter.bunun işe yarayabilmesi içi şimdiden organizasyonun başlaması lazım. ama doğru biz korkuyoruz yapamayız bize bir iyilik meleği gelip önümüze kadroyu koymalı
-
Arkadaşlar sakiinn. Hiçbir umutsuzluğa kapılmadan yılmadan çalışmalarınıza devam edin. Farz edin ki guy ilanı gelmedi. Kaybedecek neyiniz var ki(yaş haddinde olanları es geçerek söylüyorum) çalışmalarınız ilan gelirse guy a gelmezse kpss ye yarar. Hakkımız olanı alamadığımız bir yıl oldu şu ana kadar ancak bundan sonra neler olacağını kim bilebilir ki? Siz moral motivasyon yerlerde çalışmazken rakipleriniz yardırıyor böyle düşününce bir nebze çalışma isteği geliyor
-
@canaycan öyle dertliyim ki sanırım hıncımı bir yerden çıkartmaya çalışıyorum
-
@sradaninsan hakkınızdır tabiki ona bir şey diyemem hangimiz dertli değiliz ki