2016 Aralık GUY Sınavı
-
@De_lorean sen ne zaman için demiştin hocam ben hatırlamıyorum
-
@keynesin-amcası bende aynen senin gibiyim. 2014 olmadı ua mezunları için sadece konulara alışmak 1 sene sürer.2015 tek guy geldi istanbul 84 le kapadı mhuy 0,4 ile kaçtı 2016 kpss 86 ama sınav gelmedi.ilimin tavan puanlarından olmama rağmen halkbankta gitti elden.şubat 20 ye kadar ilan geldi geldi yoksa askere.sanırım yapacak başka bişey kalmadı.
-
@atiye_4781 15 şubat gelsinde bakalım neler oluyor
@De_lorean hatırladım seni ocak içinde gelecek diyen sendin ben hep davetsiz kardeşimden biliyordum -
@ecsahan gel kokoreççi tezgahı alalım güzel para var diplomamızıda asarız tezgaha .d
-
Aralık başı için demiştim bende guy vmy şerden direklerden döne döne top patladı
Baya iddialı konuştum kusura bakmayın demek istedim
Ayrıca son sınavda İstanbul için algı yapıp tavandan kapanmasına neden olan kişilere selamlar olsun -
@keynesin-amcası fena fikir değil askerden sonra düşünelim bunu ama gençlere tavsiyem okumayın ticarete falan atılın
-
Benim görüşüm de martın ilk ya da ikinci haftası ilanın geleceği ve nisan sonu sınav olacağı yönünde.Hala temizlik aşamasındalar sınav için acele etmezler fakat referandum öncesi ilanı verirler diye düşünüyorum.
-
@De_lorean özür dilemesi gereken sen degilsinki.
-
14 şubatta gelmez mi sevgililer günü hediyemiz
-
@oknks55 herkes sevgilisiyle o gun icin planlar yapiyo biz sinav pesindeyiz. Allah goruyo umudunuzu yitirmeyin.
-
Şubatın 17snde ilanı versinler martın 25nde de sınavı yapsınlar 2500 kişilik de ilan gelsin piyasaki 2500 kişi temizlensin biz atanalım 2017 kpsscilerde rahat etsn bizde
-
Mart 15 ten sonra askere gitmezsem kaçak sayılacağım. Diyelim ilan geldi ben kaçak iken sınava girebilir miyim? Kazanırsam sınavı mülakat aşamasında sıkıntı çıkar mı? Mülakatı geçersem güvenlik soruşması sırasında kaçak olmamdan dolayı memurluğa almamazlık ederler mi? Bilen birileri yardımcı olabilir mi ?
-
@zarok bakaya mı kaldın yoksa askerlik şubesine gidip sevk işlemlerini yaptın mı orası önemli bakaya kaldıysan birşey olmaz ceza ödersin sadece sınava girip atanırsan askerlik durum belgesini verirler tecil ederler eğer sevk işlemini yaptığın halde askere gitmezsen kaçak oluyorsun sınava girersin atanırsan askerlik şubesi tecil için artık sorun çıkartıyormuş tabi bulunduğun ilin şubedeki çalışanlara bağlı
-
İkinci haftaya kadar gelecek denildi. Şimdi yok kabine değişikliği olcak yok referandum vs. Bizim umutlarda suya düşmesin yine
-
@keynesin-amcası şubeye gittim bana askerlik yerimi söylediler teslim tarihimde 15 mart. Silüs denen belgeyi almadım. Durumlar böyleyken ne yapmam gerek. Bi kaç kişi kaçak olursan işe almazlar vs dedi
-
@ddguy hayir kardesim ben onu demek istemedim
Ilan gelmeden alim sayisi yapilacak il sayisi ve alim stratejisi konusunda bilgi olmadan su puana su gelir gelmez diye konusmanin faydasiz olacahini belirtmistim oncekj sayfalarda yani kisaxasi ustu kapaliolarak ilan gelsin konusulur demistim ama millet burda ilan umut ediyoruz sen niye kiriyorsun hevesimizi gbsinden konusulmistu ve meydan bizim vs denmisti ben buna yonelik yazdim yoksa ilan beklemiyorum diye bisey demedim bende sizler gb issizim ve ilanin gelmesini 44 gozle bekliyorjm temennim istegim insallah ilan gelir yoksa yanlis anlasilmak istemem
Serzenisimin nedeni onceki sayfalsrda yanlis anlasilmamdan dolayi yaegisiz infaz uapilmasi baska bisey degil -
@De_lorean kardesim senlik bir durum yok ortam karisik donem onumuzu kestiremedigimiz belirsiz bir donem oyuzden kimse net bisey diyemez adi uzerinde duymdan ibaret o yuzden senlik bisey yok kardesim insallah ilan gelir de su sikintilarsan kurtuluruz
-
@zarok şubeye gitmeseydin iyi olurdu ama artık geçti 15 marttan sonra kaçak olursun tanıdık doktor varsa 10 15 mart arası bir rapor al şubeye git bir sonraki celp e ertelesinler bir iki kişi oyle yapmış sen facede paylas orda bilen biri çıkar
-
@keynesin-amcası çok teşekkür ederim.
-
@sadevatandas kardeşim tepkiyi gösterdik sen hala orda takılı mi kaldın geçti gitti biz sadece birbirimizi motive etmeye çalıştık boşver birbirimizi kırmanin anlamı yok kalbini kırdıysam kendi adıma Özür dilerim