2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Affectio-Sctts @busus ben referandum tarihinin kesinleşmesinin beklendiğini ve olası bir sınavın referandumdan sonra olacağını düşünüyorum.
-
Selamın aleyküm dostlar. Bu hafta konu ile alakalı bir hayli temasta bulunduk. Yetkin bu işle bizzat alakadar büyüklerimizle görüştük. Bir çok doneyi toparladık vardığımız kanaate dair bilgilendirmeyi sizle paylaşmak istiyoruz.
-Yetkili kişiler arasında bilgi tutarsızlığı var; ''Sınav için hiçbir hareket yok. Hazırlık yok . Bizde hazırlıklar 2 ay evvelinden başlar, kısa vadede alım görünmüyor'' diyen yetkili de var, KPSS öncesi alım olacak diyen yetkili de var.
Bunlar içerisinden ulaştığım bilgileri toparlayayım takdiri size bırakayım;
-2017 yılında kesin olarak bir sınav yapılacak. Hem de yüklü rakamlarla.
-2500 rakamı konuşulan rakam, kurumda da rakam bu şekilde lanse edilmiş. İçerde olan dışarı dökülmüş anlayacağınız bu rakam dayanaklı bir rakam.İlan noktasında iki farklı bilgi var elimizde yine yetkili ağızlardan gelen bilgi bunlar;
-Şubat ayında ilan, Nisan Sınav.
-KPSS sonrası Sonbahar ilan, Kış sınav.Bunun kararı şu an Sn. Ertürk ile Sn. Ağbal'ın elinde. Herkes onları bekliyor kurum içerisinde. İl, rakam her şey hazır gibi görünüyor. Sadece 1 karar 1 imza ile ilan gelmeye hazır.
Bize makul görünen bu kadar ihtiyaç varken Şubatta ilanın gelip, KPSS evvelinde puanla bekleyen kişileri mağdur etmemek. Kurumda da buna dair bir hassasiyet sezdim. 4-5 kişi ile görüşerek vardığım kanaat bu. Umudum bu ay içinde tablonun netleşeceği noktasında. O yüzden çalışmalarınıza hız verin. Daha net haberler aldıkça sizlerle paylaşacağız.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo üstat olsada olmasa da canın sevim senin iyi ki varsın kardeşim nasipte varsa olur yoksa nasip neyse o olur ..
-
@paretowilfredo teşekkürler bilgiler için hakkımızda hayırlısı olur insAllah emeğine sağlık dostum:)
-
sinir krizleri gecirmeye ramak kala cok sukur son bı kac gundur herksın agzından bal damlıyo masallah. ıns bu duyumlar gerceklesır ve bu ay ılan gelır. yeterınce sabretmısızdır ıns. allah şükrümüzü artırsın.
-
Aralıktan beri kararın agbal ile ertürkte olduğu biliniyordu daha ne kadar açmamakta diretecekler bekleyip görecez
-
@paretowilfredo baba net bir şeyker sezersen haber eylesin yoksa tımarhaneye yatıracaklar beni az kaldı
-
referandumdan dolayı Şubatta ilan gelmesi mantıklı 2500 sayısı da çok iyi olur eğer ilan hazırsa referandum olayı da varken niye sonbahara sarkıtsınlar diye soruyor insan inşallah biran önce gelir bekleyişler son bulur artık..
-
Bende öyle düşünüyorum ilan hazırsa referandumdan sonraya sarkıtmaları çok saçmalık olur
-
2017 yılı içinde alım olucak demek bızı tesellı etmiyor malesef.. önemli olan kpss öncesi en kısa sürede ilan gelmesi
-
Kpss öncesi gelecekse gelsin yoksa banane
-
2016 kpss ye girip yüksek alan arkadaşlar darbe teşebbüsü yüzünden ilan gelmedi 2017 ye girip yine yüksek alacaksınız bu defa 3. Dünya savaşı çıkar yine alım olmaz 2016 kpss ye giren bazı arkadaslarda birşey var
-
Temennim yine ayni eskiden olsa bu ilan en az iki kere gelmisti m.simsek donemin de
Valla gozler arar oldu kabine degisimi de konusuluyormus allah sonumuuzu hayretsin iyice isimizi zorlastiriyorlar anlamis degilim bu kadar insanin kaderi iki insanin dudaklari arasinda olmamali... -
@tuuba42 ya kim gelirse gelsin sorun degil ama kpss oncesi bizim ilan da gelsin milletin hakkiyla oynamasinlar 2016 kpss sinavi niye 1 yila indi hersene temmjzda yapilan sinav niye mayisa alindi bence bunlarda arsstirilsin
-
Memurlarda Cakalaga ilan gelecek diye hortladı duyumlar arttı Şubat'a inşallah alım olacak Şubatta gelmezse çünkü sınav en erken kpss sonrası olur
-
Büyük ihtimalle de referandum tarihinin belli olması ile ilan en geç şubat sonuna kadar gelecektir
-
Referandum iÇin sahaya inmeleriyle ilan da gelir. Sadece bizim değil öğretmen,sağlık hepsi referandum sürecinde alıma çıkar. Ama sadece guy alım yapacak gibi duruyor.. vdk mhuy bu süreçte hayal.
-
Değişiklik külliye ye sunulmuş büyük ihtimal pazartesi imzalanır 60 günlük süreç başlar haftayı bekeleyelim
-
Bu ise basladiysan geri donemiyorsun vicdanin el vermiyor.O kadar maddi manevi emegim var yazik olmasin diyorsun.Kan dişe bulasti bir kere geri donemiyorsun.Bir sirkülasyondur devam ediyor.Cok zor bir surec sanki hic bitmeyecekmis gibi..Sabredip karsiligini insallah alacagiz arkadaslar.Subat ayi bizim ayimiz olsun...
-
Gel vicdansız çağırmazdım acil olmasa (eror)