2016 Aralık GUY Sınavı
-
öğretmenler başlamış şimdiden atalım
-
Ulan varya
-
10.00 da twitterdayız nagci agbal bi programa katılacak
-
#AAEditörMasası tag @anadoluajansi
-
Hangi kanalda?
-
@oknks55 ülketv diye bir kanal da canlı yayın var
-
Katılım 15-20 kişiyi geçmedi.. Teşekkürler arkadaşlar burdan yazmaya devam edin duyun sesimizi sayın bakanım diye
-
@83istanbul teşekkürler
-
CNN Türk
ekonomi
Kamuya 60 bin yeni personel alınacak
20.10.2016 Perşembe 13:13
AA
Kamuya 60 bin yeni personel alınacak
Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Kamuya yaklaşık 60 bin yeni personel alacağız. Toplam personel içerisinde de öncelikle bir rasyonelleşme çalışması çerçevesinde, 2017 yılında herhangi bir aksamaya meydan vermeden kamu hizmetleri aynen devam edecek" dedi.0 0
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
İşsizlik en çok kadını vurdu
İşsizlik en çok kadını vurdu
Ekonomik anlamda 2017'nin daha iyi bir yıl olacağını ifade eden Ağbal, şöyle konuştu:"Global ekonomik koşulların, bölgede yaşanan jeopolitik risklerin azalması neticesinde bazı konuların açıklığa kavuşmasıyla, hem dış ticaret hem sermaye hem de üretim kanalından Türkiye ekonomisi 2017 yılında daha iyi bir noktaya gelecek. 2017 yılında büyüme oranlarının arttığını, enflasyonun azaldığını, cari işlemler açığının sürdürülebilir sevide kaldığını göreceğiz. Her şeyden önemlisi 2017 yılı, özellikle 2023'e giden süreçte önemli bir yeni olumlu ivmeyi başlatacak."2017'de kamuya personel alımının süreceğini bildiren Ağbal, "Kamuya yaklaşık 60 bin yeni personel alacağız. Toplam personel içerisinde de öncelikle bir rasyonelleşme çalışması çerçevesinde, 2017 yılında herhangi bir aksamaya meydan vermeden kamu hizmetleri aynen devam edecek" dedi.
-
Dostlar , Bakan bizim hakkimızda bisey söledi mi ??
-
Canlı yayını kestiler sitesinde izlen miyor
-
Bakan Ağbal: "İlk maliyet çalışmalarına göre, Referandum için Yaklaşık 190 Milyon TL Harcama Yapılacak.
-
Temennim kabine degisikliginde maliye bakanligi koltuguna tekrar mehmet simsekin gelmesi
-
@madman tasarrufa bak bu tasarruf sadece kamu alımlarında uygulanıyor
-
@sadevatandas hocam sayın bakanımız gitsin de kim gelse kabulümüz
-
Netten yayın kesildi tv den izleyen varsa yazsın bakalım bise varmi
-
@hgrotius abi 4.5 yildir yenen haklardan dolagi issizim her sinavda saibe arri yararlanmadigim saglik icin gss borcu birikiyor kyk borcunu saymiyorum aldigimiz kpss puanlari desen yanacak ne diyim sigindigim tek sey var rabbim rabbim goeuyor ne diyeyim
Yazik gunah ya o kadar para ve tasarruf edilmesi -
@sadevatandas hocam tek twmennim su bakan bi an once gitmesi bizlerin onunu acacak emeklerimizin puanlarimiz yanmadan bi bakanin gelmsi iyice bu bakandan tiksindim yeminle ,,,,insan 2016 puanini degerlendiremeden nasil tekrar 2017 hazirlanabilir ki ,, yinede bir umuttur subat ayinda bekliyoruz umarim guzel gelismeler yasanirda daha umutla bakariz her seye ,,,
-
@azimligenc Kardeş personel alınacak zaten.Fakat 60 bin kadroyu ben sana söyleyeyim:30 bin öğretmen+15 bin sağlıkçı+10 bin polis+Akademisyen v.s.
Not:Rakamlar hayal ürünüdür.Ama gerçekler buna yakındır. -
@kamuguyyy valla kardesim ne diyeyim bilemiyorum isyan da etmek istemiyorm ilk once kpss de oynadilar milletin hakkini yediler sonra kurum sinavlarinda simdide bekletiyirlar ya 15 ay da hic mi calisna olmaz ya da calisma varaa hic bilgi paylasilmaz.ohal varsa diger bakanliklara da var tasarruf varsa diger bakanliklara da var ama alimlsrda onlar yardiriyor
Allah sonumuzu hayrettsin