2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşaddd 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy inş dostum saol dua iiçin.. gelmezse zaten sizden önce ben o çok sevdiğim arkadaşı koşturcam sınıra kadar komşularımızı yenmek için, aile müfettişlerni , fesat akrabaları bizim kız öğretmen oldu çalışan oluyor be diyen akrabaları, kaç senedir evde kafayı yicek en son diyen kötü akrabalar.. her sene gözümüze soka soka düğün yapan akrabalar için alım olsun ve atanalım
Hocam inşaAllah atanalim hepimiz savaş veriyoruz savaş sadece sınava karşı olsa insan yorulmaz ama bu süreç te savaşı sulalenden Ailene ailenden tüm evrene karşı veriyoruz atanalim sende atandım diye düğün yap gözünü sevdiğim ülkemde sünnetten askere kadar düğün çeşitleri var bi gelenek de biz başlatalim atanma düğünü yapalim
-
@ddguy amin kardesim 4 yildir yenilen haklari tvler bas bas bagiriyor ama gercekten yaomadigi etmedigi kalmadi allaha havale ediyorhm kardssim millet tas tasladi kooek pesinde kostu kari kiz pesibde giderken ben 4 senemi sirf bu sinavlara heba ettim yine de degerli olamadim allah bilsin be kardesim
Evladin hayirlisini verirken ana babanin da hayirlisini nasip etsin allah ne diyeyim
Tek temennim yuklu alim olur ilan gelir ve kurrtuluruz da yuzune bakilmayacsk insanlarin yuzune kapak olur insallah -
@sadevatandas amin inşaAllah dertli kardeşim sen gül geç
-
@sadevatandas Öz annenin evladının kötülüğüne birşey düşüneceğini sanmıyorum kardeşim . biz bu dönemlerde hassas olduğumuz için yanlış anlamaya müsaitiz. Çok takmamaya çalış.
-
@kozexpo kardesim bildigin gb degil kardesim genel kani oyledir ama benim annem degisiktir daha fazlasini anlatmak isterum.ama yerim dar diyebilirim rabbim darda olanlara yrd etsin insallah
-
@sadevatandas Neyse sen gönlünü ferah tut. dediklerine he de geç.
-
@kozexpo aynen bencede ailelerde çevre baskısı yüzünden kafayı yiyo o yüzden rahat olmaya çalışmak lazim
-
@kozexpo insallah kardesim allah rszi olsun
-
Yeni KHK yayınlanmış..İhraç edilenler var yine..Detaylı lisre daha düşmedi sitelere.
-
@marshall bizi bu bitmeyen ihraçlar bitirdi
-
@marshall 4bin den fazla kkisi ibrac edilmis egitim jandar ma emniyet vs diyor
-
GUY,VMY falan ihraç edilmemiş bu sefer..Ama baya bir polis,asker,öğretmen ihracı olmuş..
-
Maliyede yok hep öğretmen polis
-
.............
-
Guycular olarak bir grup kursak ardaslar olurmü burda kurdum soru çözümü gibi birşeyler olmuyor .Gerekirse watsao ya da feys üzerinden ne dersiniz???
-
Ulan çok bekledik seni guy. Biz seni beklerken bizi beklemeyenler! Utansın!
-
saat kaç oldu rg yayınlanmadı yayınlansaydı da uyusaydık
-
Yeni bir güne başladık umarım daha net ve güzel haberler duymak nasip olur herkese iyi geceler
-
Günler geçti aylar geçti sen gelmez oldun be GUY.
-
kadir koç refarandum öncesi alım olacak demiş hadi bakalım inş yanılmaz bu sefer