2016 Aralık GUY Sınavı
-
@bakırkaynak ya yürüsün gitsin o ya
-
@pozitifdışsallık valla bilader artıkın olumsuz hiç bir şeye tahamülüm kalmamış en ufak bir umuda seviniyorum dedimya inş yanılmaz bu sefeer
-
@zarok hocam arkadasinin konya ile ilgili duyumu saglam mi nerden duymus bilgi verir misin
-
@bakırkaynak o adam ben dedim geldi demenin peşinde iyi niyetine eyvallah gitti meclise konuşmalar yaptı tamam ama reklam peşinde oldugu çok açık hayır referandum öncesi diye duyum mu olur
-
Bu tarz adamlarla(Kutluay K. vs) aynı beklenti altına girince korkuyom olmamasından bu adam bunu dedi şimdi bizim referendumla gelmesini beklediğimiz ilana bisey olmaz inşallah totemi bozuyo adamlar
-
Gencler ben yatar gece ders çalışıp acaba resmi gazeteyi isleme sokarlarmi veya bisey gelirmi diye beklemedim ama tik yok 3 kadar yatip piti piti ders calisirim sonra bisey olursa yazin supriz olsun
-
@pozitifdışsallık stresten dişlerimi sıka sıka bir hal oldum yakıda kafayı yerim bekleyip görecez artık gelmesin o ilan hepsine tek tek yazacam
-
@kürşaddd arkadaşım mhuy yüksek ihtimalle nisan da ilan verecek bakan arkadaşa sormuş mhuy arkadaşım.bana da yok diyordu kesin bir şekilde ama sonrasında da çlış nisanda yüksek ihtimal ilan verilecek dedi.benimki de yüzdeyüz değil tabiki ama bilgilendirmek istedim.
-
@ceybru ve yüksek ihtimal sadece tasralara alınacak.merkezdeki mhuylari strateji gelistirme uzmani yapip 3600 ek gosterge verecekler.
-
@ceybru senin duyum daha yüksek bakana sorulmuş sonuçta
-
Agbal haber türkte
-
@keynesin-amcası olsa nolur yine aynı ezber cumleler
-
@keynesin-amcası açıklama yapsaydı çoktan yapardı bence her kanala çıkıp klasik konuşmalar yapıyor bizim için ağzından çıkan tek kelime yok
-
@Grimmjow @bayan-keynes son 15 dk yetiştim bizle ilgili birşey demedi zaten:)
-
@keynesin-amcası napsak kardeşim bizim net cevaplar almamız lazım nasıl uşabiliriz sıkıldım çünkü olmayacaksa desinler olacaksa da
-
@john-nash ben hiç bu kadar nazlı bir bakan gormedim
-
@john-nash gib misafirhanesinin çatısına çık atlayacam diye blöf yap anca oyle duyuluruz ne yaptıysak duymadı kimse bizi
-
Komşunun kızı ortmen Ayten okulda çiğ köfte partisi yaparken biz evde iki stres bir buklum. Naci agbal izliyorduk (günün tbtsi )
-
@bayan-keynes @azimligenc bizi bu hallere getirenler utansın:)
-
@keynesin-amcası ciddiyim kardeşim bi mercii olmalı bilgi edinmek için 1. ağzıdan