2016 Aralık GUY Sınavı
-
Atanınca bu formu birakmicam ayrıca .Formu kuran değerli arkadaşlara çok TSK ediyorum .Forum sayesinde de olsa sıkılmıyor um çok fazla dert ortağı bir sürü arkdas var burda .İnş hepimiz atanicaz
-
@azimligenc inş kardeşim
-
Tamam şimdi doğru ders çalışmaya hadi. Tükkanı kapatıyoruz:D
-
Anlamadım ki? Bir önceki canlı yayında bişeyler biliyoruz ama söylememizi istemiyorlar dedi.
Bu canlı yayında
bi cümlesinde şubat sonuna kadar ilan gelecek dedi
Başka cumlesinde kpss den önce referandum dolayısıyla ilan gelecek dedi
Başka cümlesinde 2800 gelecek ama bu sayı değişebilir öğretmenlerede fazla dedık ama 20.000 cik geldi dedi
Başka cumlede sayıyı evrakları imzaları gördük dediDedi dedi dedi ama guy sorularına çok temkinli yaklasıyor net bişey demedi ama bişey demedi gibi
-
@azimligenc öncelik 2 mülakattan elenmiş 3. 4. yılı olanları atasınlar
-
@keynesin-amcası yok tek il seçimi için demedi
-
@keynesin-amcası ben ben ben
-
@miss-smith yanlış anlamış olabilirim görecez bakalım ne olacak
-
@john-nash kardeşim eğer atanırsak dediğin gibi daha çok destek olmalıyız. Benden her zaman tam destek. Ben de çok çektim çok hayal kırıklığına uğradım.
-
O zaman önce benim atanmam lazım
-
@keynesin-amcası ilan gelsin yeter ki haklısın
-
Bu yayını nasil izleyebiliriz arkadaşlar izleyip bıliyor mu yoksa tahminı mi konuşuyor çıkarım yapicamama instagram hesabım yok
-
@iibflibirgarip Yayın canlı artık izleyemezsin kayıt edilmıyor
-
@atiye_4781 twitter seni motor olarak görmüş olabilir otomatik twit atıp atmadığını kontrol için yeniletmiştir şifreni geçen de benim başıma gelmişti
-
@Nasip atandığımda bende duyumcu olucam
-
@miss-smith duyumcu olacaksan şimdiden kendini alıştırman lazım devrik cümle kurup merak uyandırman lazım
-
@keynesin-amcası devrik cümleleri üfürükçüler kuruyor
-
@miss-smith olmadı bu @kürşaddd görmesin bunu
-
@keynesin-amcası küşat'a selam olsun lafım ona değildi
-
O ilan görülmeden inanasim gelmiyor kadir koç bundan önce de yanildi ama umarım yakindir