2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşaddd kardeşim @totti sana bir şey demedi kadir koc için soyledi yanlış anladın neyse gerilmesin ortam gençler gerek yok hiç şimdi
-
@totti kürşada laf yokkk
-
Arkadaşlar daha önceden takip ediyordum ama yeni üye oldum. Buraya yazıcam diye yanlışlıkla başlık açmışım kadir koç alımda tek seferde 2800 mü dedi yoksa ikiye mi bölüceklermiş bilen var mı?
-
@mavi adam herşeyi diyo ki tutturamama ihtimali olmasın bana biraz öyle geldi her ay alım olacak diye yazması da bunun yüzünden sanırım
-
Arkadaslar artik @kürşaddd arkadasimiza yuklenmeyi birakir misiniz? Kotu niyetli paylasim yaptigini dusunmuyorum.Niyeti kotu olsa gruba yazip insanlari ders calismaya tesvik etmez.Insallah duyumu dogru cikar hepimiz seviniriz.Herkes emeginin karsiligini alsin artik gelsin su ilan yarin yazalim programa mesaj yagmuruna tutalim yoksa biz boyle beklemeye devam edecegiz
-
@Affectio-Sctts
-
@duranvarlık kürşata kimsenin yüklendiği yok bir yanlış anlaşılma vardı halloldu mesele
-
Sgk 3000 kişilik memur alımı için talepte bulunmuş b grubu için hazırlanan birçok kişinin yüzü gülecek öyle görünüyor.
-
Ankaralılar olarak birleşelim bulusalım gib'e gidelim gerekirse demiştim ama kimseden dogru düzgün ses cıkmadı tekrar bu cağrıyı yapayım ben
-
@meltem_90 abi o paylasim dogru mu ? Bana biraz sitenin reklami icin paylasilmis gibi geldi de
-
Arkadaslar ilan elbet gelecek bizler ders çalışmaya devam etmeliyiz kurumu gecemedikten sonra ilan bir işimize yaramaz .
-
@totti ezıldım kardeş aynen bız her yerde aynıyız sıkıntı yok bızı tanıyan bılır.. sen bana buradan sallayamazsın..tahmın edıyormuş da gelınce zaten tahmının duyum gıbı paylaş.. he kardeş he.bız ulku sahıbı ınsalarız bızde ınandığımız davada gerı vıtes yok burada çok guzel ınsanlar var daha sana bı şey yazmam
-
@duranvarlık dostum arkadaşlar da demış zaten bana olmadığını yıne de teşekkur ederım.. ben damdan duştum kaç defa ınanın damndan duşenı gerçekten oradan duşen anlıyor..yemn ederm gram gerı durun ıstemem çunku aılemız hep umıt edıyor.. yıkılan onlar oluyor..bu alnı yere çevrmkten.. yuzlerden kaçmaktan Allah bızı kurtaracak ben ınanıyorm..
-
@kürşaddd kızınca üzülünce yazdığı şeyleri pek anlamıyoruz onun için kürşatın kızmaması lazım :):)
-
@kürşaddd arkadaşım iyi ki varsın buralarda.Dediğin olur olmaz ülkenin şartları değişebilir,duyumlar duyulduğu gibi olmayabilir ama olsun.Bazen nasip bazen hayırlısı dediğimiz en çok da umutsuzluğumuza yenik düştüğümüz bu süreçte bizlere umut verdin.Duyum işi tehlikeli aman çıkmazsa herkes ateş eder diye geri durmayıp bildiklerini paylaştığın için teşekkür ederim.Her şey bundan sonrası için gönlünce olsun
-
@keynesin-amcası :))
-
@niloya aynen dostm aynen.. korkum tek o.. çok çok değşk bı şey olr gelmez uzulrm ama duyum boyle yazdım.. bılgı hatta.. ınş dostlar ınanın sureç ınsaları duşman bıle yapıyor geçen gun 78 ıle atanan arkadaşmı gördm kpss 85 benm o cvarda.. ılıme atandı ben ders anlatrdm.. utandı gelmedı selam vermedı yanıma.. vay dedm.. gıtmedm de yanına.. fesatlık yapmadım hıç ama boğazm düğümlendı ağlayacak gıbı oldum.. bı sıgara yaktım.. neden hala rabbım dedm.. ınsanlarla konşmaktan kaçyrm neden olmuyor neden hep yüzüm kızarıyor ya da benden duşuk alanlar oluyor da benm nedne olmuyor dedm.. sonra sağlığım yernde ya ne dertler var.. ekmekse karnım doyuyor.. yapacak bı şey yok ınanmaktan başka dedm
-
eğer gerçekten 2800le ilan gelirse burdaki herkese benden çay.
-
@kürşaddd Dostum seni çok iyi anlıyorum, üç defa Guy mülakatından elendim, kpss ve kurum sınavı puanım iyi olmasına ragmen, mezun olalı dört yıl olacak bu yıl ve hala umudumu kaybetmeden devam ediyorum, arkadaşlarım, hatta ünide alt sınıftan benden sonra mezun olanlar evlilik, tatil planları yaparken ben hep daha ne kadar bekliycem diye düsündüm ama Allah kimsenin emeğini karşılıksız biliyorum, hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Anlattıgınız duyguları ve durumları bir tek ben yaşıyorum sanıyordum sosyal cevremde. @kürşaddd yanlız değilsin insanlarla karşılaşmamak için bende yok gibi yaşıyorum.