2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@WilliamNiskanen adamların tek kazancı reklam güzel paralar dönüyor twiter youtube instagram da
Ben bu internet aleminden pek anlamıyorum. Cahilliğime verin. Haklısınız dediğiniz konuda.
-
Tag kısa ve dokunaklı bir şey olsun
-
yarın saat 15.00 da maliye bakanı ntv ye katılacak kardeşlerim
-
@john-nash aktörler yeni film çektiklerinde çıkmıyorlar bu kadar televizyona inş yarın bari bir şeyler söyler
-
@ff valla dostum bana da öyle geliyor parça parça duyuru yapıyor
-
kime konuk olcak yarın. sunucu inşallah genç biridir de halimizden anlar.
-
@john-nash katılsada cevap vermıyor.
-
@miss-smith ulaşamıyoruz ki tweet atan sayısı az hep aynı kişiler
-
Arkadaşlar tagla beraber bakanı gibsosyal medyayı hüseyin karakumu bide mücahit civriz i etiketleyin yoksa bi anlamı olmuyor tt olmaya çalışmayın olamayız zaten gündem çok yogun o yüzden etiketleyip twit atın
-
@kozexpo onu tam bilmiyorum kardeşim ntv yi arasak numarasını bulun
-
Valla bana kalırsa tag adalet felan olmasın arkadaş. tag direk kadro vermiyosanız oyda yok olsun. Adamlar 2 yıldır çırpınıyoruz adalet diye ama duyan yok. herkese anladığı dilden bundan sonra...
-
Tag için bir önerim var iibfyalnız diye bir şey hem kısa hem de bu gğn açısından anlam ifade eder diye düşünüyorum. Çünkü ne özel sektörde iş bulabiliyoruz ne de kamu da doğal olarak bu bizi yansıtıyor.
-
@kozexpo hocam haklısın ama etiketleme yaparak destek istersek tag sert olursa destek vermeyebilirler atıyorum mahfi hoca,abbas güçlü veya diğer haber sunucularından rt yaptırabilirsek çok iyi olur..
-
Aslında İibfyeKadroYoksaOydaYok diye bir tag olacak ama hem uzun hem millet gelmez:)
-
@keynesin-amcası aynen kardeşim o tag yanlış kaçar uzunda olur biz katılımın olacağı tek kısa bi tag da buluşmak
-
GuyvarsaOyvar nasıl sizce?
-
Kadroyoksa Oydayok gibi net bir başlık açmamız lazım adamlar sitemden anlamıyorlar direk net mesajı vermemiz lazım tagı lütfen adam akıllı bulsunlar hep aynı tarz taglar oluyor hiç biri işe yaramadı
-
@kozexpo iibfliler guyu anlamayabilirler
-
Bişey çıkacağını sanmıyorum benimde Twitter hesabım var sırf bu Twit olayı için acmistim her etkinliğe katıldım benim üzerime bu ikinci öğretmen ataması olacak mayıstan KPSS olduğundan beridir bekliyoruz aylar geçti bu saatten sonra çok şey beklemiyorum özellikle öğretmen atamasını duyunca ve hakim savcı alimi hani tarasuftu hani ohaldi ...Benden hayır oyu ....Ben hskkimi yiyenlere oy vermem
-
Tag olumlu yada olumsuz sadece bir cevap verin olsun. Gerci uzun bu ama yani buna benzer birsey olsun işte. çünkü en büyük sıkıntımız belirsizlik. Eğer sınav kpss öncesi gelmeyecek se 2 gün üzülür sonra enazindan net kafayla kpssye yoneliriz..