2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy eyvallah hocam rüyamızda ilan gününü görelim artık ama sadece rüyamızda görmeyelim öyle güzel günler gelsin dileklerimle tüm dostlara güzel, mutlu, huzurlu bir gece diliyorumm
-
@aylin-yılmaz inş ya bi giremedim şu göç sınavına bana dert oldu
-
@keynesin-amcası başta il göç ü beğenmiyodum 70 kişilik ilana da başvurmadım burun kıvırdım şimdi her ilanı 4 gözle bekliyorm
-
@canaycan Allah razı olsun hocam @kürşaddd @keynesin-amcası Nasılsıniz sayın hocalarim destekçi kardeslerim aileden tüm dünyaya kadar her zorlukla boğuşan genç emektar kardeşlerim sizler nasilsiniz kafayı yememe ramak kaldı Bakırköye beklerim
-
1000 VMY 300 MHUY 200 DUY 500 İl GOC 3000 GUY gelse önümüzdeki hafta devlet mi batar sanki öğretmenlerin 1/4 i olup olanı.
-
-
yaaaa bir süru sohbet gitmiş nie beni çağrmıosunuzz.survivora dalmışım resmen
-
@kubraguy aha bende bu tepkiyi verdim
-
-
@ddguy duymuştur artık bizi
-
@ddguy benm haberim olursa ben sana haber ederim.böyle kaçrmak hic olmuo
-
Öğretmenler çoktan mülakat hazırlıklarına başladı biz de hala acabalarla gün geçiriyoruz arkadaş
-
@kürşaddd vmy ve muydan haberin var mı
-
@ddguy @keynesin-amcası sizleri çok sevdim dostum.. böyle sizle konuştukça çay içesim geliyor beraber.. yaşadıklarımızı anlatıp ulan tek değiliz be kardeşler diyesim geliyor.. siz olsanız daha rahat yürürüz burada mahallede
-
@kürşaddd bizi neden dışladınki şimdi.biz seni cok sewmiştik halbuki
-
@denetçi vmy bu sene gelmeyecek dedi arkadaşım o da kesin bi ifade idi.. seneye bu sene ama 2017 kpss ile dedi.. bu saatte sonra yemez dedi ama bu bilgi guy gibi değil.. koşturmadı peşinden belki gelir.. gelse girecektm bu sene puan vardu gelmeyecek herhalde.. muydan haberim yok valla..
-
@kürşaddd buluşuruz kardeşim yazın sıkıntı değil hem belki cocukluğumuza dönüm miletin bahçesine dadanırız oyle kafa dengi arkadaş olsun yeterki her ortama girerim .
-
@kubraguy dostum cevaba öyle şey oldu.. sizi dışlayan ölsün ya
-
@jevons Aynen öyle kardeşim dahası adamlar mulakatsız atama diye TT oluyorlar. Adamlardaki lükse bak. Onlar atlı biz yayalı gibi hıssedıyom kendimi.
-
@kürşaddd hiç yaani