2016 Aralık GUY Sınavı
-
Tarihi bi söylemedi hocamız neden bu kadar çekiniyor anlamıyorum? Birde muhalefetten karşı cıkanlar var vss dedı anlamadım kim o muhalefet parçalarım İlansızlıktan öldük
-
@kürşaddd kardeşim dediğin gibi ilan gelirse çok dua edecam sana
-
@kürşaddd seninle çok iyi dost olabiliriz emin ol
-
Kadir koç beni de hayal kırıklığına uğratmıştı ama yakında ilan geleceğini herkes az çok tahmin ediyor ben pek il seçimi işinin de değişircrğine ihtimal vermiyorum ama geçen sene tepki çok olduğu için olabilir Arkadaşlar atansak bile bu etkinlik işlerinde önde rol alacagız yardım edelim çünkü bizler çok çektik
-
Bence yarın canlı yayına yardirmaliyiz
-
iki il seçimi güzel olur hem 77 alıp kuruma giremeyen arkadaşlar için bir şans olur
-
@miss-smith Muhalefetten çok karşı çıkan ne demek yahu? şimdi chp felan almayın mı diyormuş:D
-
bir etkinliğin daha sonuna geldik destekçilere sonsuz teşekkürler destek olmayanlarda davul olsun inşallah hayırlı geceler herkese
-
@paretowilfredo dan haber çıkmadıkça kimseye inanasım gelmiyor nedense arkadaşlar
-
BU KONUDA SENDE BİR ŞEYLER VAR MI @paretowilfredo
-
@keynesin-amcası arkadaşlar İstanbul rekor olacak arkadaş rakamı 2500 dedi ben iki bin civarı olabilir diye milleti çok beklentiye sokmayım diye azdan açtım geçmişte de dedim biraz fazla geldi diye.. Duyumlar aynı demek dostlar.. İstanbul rekor olacak
-
@miss-smith tek il seçimine karşı çıkanlar var dedi ben oyle anladım yanlış mı anladım
-
Demekki gelecek bu ay içinde zaten ayın ortasına yaklaştık 14 ay bekleyen bunu da bekler yorulduk ama değecek öyleyse kitaplar etrafa sacilsin GUY için çalışmaya start.arkasi KPSS arkası hakimlik arkası güzel günler
-
Yarın buluşuruz arkadaşlar herkes burda olsun ben yatıyorum hayırlı geceler başım çok ağrıdı. İnşallah dualarımız kabul olur atanırız da sonra hep birlikte çağrırsanız beni gelir çay içeriz cümleyen eyw
-
@paretowilfredo iki il olayına sen ne diyon
-
@Jakuppp Kardeşim benim yaptığım duyuruda da netlik olmamakla beraber tarih örtüşmesi var. Artık bunca dillenen bir şeyden geriye dönüş olacağını ummuyorum. Bahtınız açık olsun.
-
@aksaçlı aynen dostum
-
@kürşaddd Ankara da açsa keşke
-
@Dick-Advacoat Sistem değişikliği olacağına dair duyuruyu başlık açıldığı vakit yapmıştım kardeşim. İçeriği değişebilir ama bir değişim söz konusu olacaktı. Ama ben bu alımda olup olmayacağından emin değilim açıkçası.
-
@kürşaddd inş ne kadar çok kişi o kadar iyi mülakatı kaldırıp merkezi atamada olsaydı dadından yenmezdi