2016 Aralık GUY Sınavı
-
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyordum artık yazmanın zamanı geldi diye düşündüm. İlan konusunda beklenti artmış durumda fakat her ne kadar ilan referandum öncesi gelse de sınavın referandum sonrası olacağını düşünüyorum dolayısıyla ilanın subat sonu mart başı en geç mart sonunda gelecegini dusunuyorum
-
Sonucta en gec 22 subata kadar ilan gelmesi lazm
-
@bunebicimhikaye niye referandum sonrasi olsun ki
-
@bunebicimhikaye tahmin mi duyum mu
-
Nolur erkenden verseler de şu ilanı biz de adam akıllı calissak gönül rahatlığıyla bakınız hukukçular adamların ilanı 4 ay önceden geliyor
-
@pozitifdışsallık tahmin
-
Mart sonu da çıktı oh
-
@keynesin-amcası bir Mart eksikti o da geldi tam olduk
-
@Dick-Advacoat ilan gelsin de sinav gec olsada olur yoksa calisamiyorum ilan gelmeden
-
@aksaçlı kpss ye gireceğimiz günün akşamında gelir
-
Son şarkıyı çal kemancı gelmeyeceek o yalancıııı(guy)
-
@ezgipire önce olması için sebep yok çünkü ama inş once olur
-
@keynesin-amcası eski ilanlara baktım daldım bir cigara yaktım kitaba bir mermi caktim gelmezse gelmesin
-
@bunebicimhikaye sonra olmasi icin de sebep yok insallah
-
@bunebicimhikaye niye sebep yok. Mis gibi 'oy' sebebi var. Hem referandumdan sonra gelirse hukuklar karisir bence once gelir gelirse.
-
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, anayasa değişikliği referandumunun 16 Nisan 2017'de yapılacağını açıkladı.
-
Arkadaşlar askerlik durumu ile ilgili bir şey sorucam, askerdeyken guy'a girebilir miyim ve diyelim ki kazanırsak askerdeyken atama yapılır mı. yoksa kazansak bile atamayı iptal mi ederler. teşekkurler.
-
@busus mesele oysa ilanın referandum öncesi gelmesi kafi sınav sonra da olsa olur mesela 1 kasım secimlerinde 7 ekimde ilan verilmisti ama 28 kasımda sınav olmustu. Ben asiri beklenti icine girmeyip simdilik kpss odakli calismanizi oneririm ilan gelince kasarız
-
Duyumların hepsi şubat içinde dendi martı karıştırmayın
-
@işsizmemur daha önce girip kazanan var girebilirsin