2016 Aralık GUY Sınavı
-
Yok yok dememistir:))
-
@keynesin-amcası ya demesin artık zaten o kadar duyum paylasiliyo pareto hocam bi şey demiyo ve bu benim kafama takiliyo acaba ilan hakkında olumsuz bi şey duydu bizleri üzecek haber var bizi uzmemek için paylasmiyo diye düşünüyorum bazen moralim bozuluyo
-
pareto şuan bir şeyler yazıyor herhalde bakalım ne diyecek
-
@bombiksmori ileti bile geldi ya da guy an gelmiş ile pareto aynı kişi şüphelerim var
-
@paretowilfredo biz hertürlü sonuca alıştık zaten. Duyumun varsa paylaşırmısın
-
adama öyle misyon yükledik ki adam espri bile yapsa gerçek anlıyoruz:) bırakalım adam da stres atsın az:))
-
Valla bende alıştım herseye ama olumsuz bi şeyi kaldıracak gücüm kalmadı artık bu sınav hayatımda büyük engel
-
@ddguy kötü bir haber varsa eğer söylemesi daha hayırlı bence öyle bir şey yapmaz
-
Saate bakmadan bir şey olmadığını söyledim ama yayımlanmış meğer resmi gazete dostlar. Haftasonundan belliydi bir şey olmadığı o yönden yazdım, saatin 12'yi geçtiğini farkedince sildim yanlış anlaşılmasın
-
@paretowilfredo hocam kalbime iniyodu resmen
-
bide inanmadınız bana
-
@paretowilfredo en son bakanın acıklamaları hakkında ne diyorsun peki alım yapacaz diyor kpss öncesi güçlü bir ihtimal midir hocam ?
bu arada benim şu saygınlık ekside 2 dakika gecmeden mesaj atamıyorum bi el atında şunu eksiden kurtaralım yaw -
@paretowilfredo hocam lütfen bi gelisme var mı yok mu Bi şey deyin ya
-
Gelmişken ilanla alakalı da şunu söyleyeyim size dostlar. Görüşmeleri yaptığım hafta hatrı sayılır kişilerle görüştüm GİB'te yine söyleyeyim bunu. Referanduma ve doğal olarak Sn. Ağbal'ın kararına işaret ettiler. İlanın çıkması şu anda Sayın Bakan'ın iki dudağı arasında demek bu. Daha fazla ayrıntı vermem açıkçası çok mümkün değil çünkü bunu teyidini vererek yürüttüm temasları. Az daha sabır icap ederse bir daha yoklayacağım aynı kişileri.
-
@keynesin-amcası sessizliğini koruyor amma inkar da etmiyor:)))
-
neytullaha diyelilm salı günü tag Naciagbal guyu imzala olsun
-
@keynesin-amcası mantıklı
-
@keynesin-amcası evet mantıklı ne de olsa bu kez kesin gündem olcaz
-
2 ay önce de dediler naci agbal ın kararına kalmış ne kadar kararsız bir bakana denk gelmişiz
-
çok sağolun dostlar eyvallah