2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith görmemişim kusurabakmayın gerekli açıklamaları bıraktım yukarıya, gelince bakarsınız
-
kardeşim herkes gitsin dersine çalışsın artık bu ne ya habeler de güzel gelirse guy vmy ne varsa gireriz gelmezse KPSS 2017 gireriz
kafa burda olunca ders calısılmıyor herkes yeterince motive olmuştur herhalde -
Dostlar yazmasam da gözüm buralarda unutmuş değiliz sizleri. Ancak çok yoğunum takdir edersiniz ki. Gelişme oldukça paylaşacağım sizinle, müsterih olun. Şimdi müsadelerinizle yeni hafta, yeni kavga için aranızdan ayrılıyorum.
Muhabbetiniz demli, geceniz güzel olsun. -
@paretowilfredo bu vergi alımı olursa cidden sevinirim.. sayı 400 olsa tamamdır inş
-
eğer vergi de gelirse denildiği gibi. bu sene sonlara doğru telafi süper olacak..guy zaten yüzde 99.9.. defterdarllık da denildi.. şimdi bir de göç açılanıp 200 tane alıma çıkarsa deme keyfe..
-
@paretowilfredo aynen hocam ilan kpss den once gelsinde gelmeyen ilanin sistemi ni o vakit dusunulur , yeter ki subat ayinda gelsin ,
-
gençler bakan bey en son gümüşhanedeydi belli ki o bölgede çalışmaları sürdürüyor ve gümüşhanenin çevre illerine gidecektir bayburtla sivasa daha önce gitti onu eledik trabzon giresun erzincan rize de bizi izleyen arkadaşlar bakan büyük ihtimal yarın bu 4 ilde olacak sabah kendinizi hazılayın görüşmeye gidin tek umudumuz sizsiniz
-
@kürşad 99.9 da tarih lazım bize
-
@miss-smith şu gün diye bilsem demem mi dostum.. inan bilgi ne gelirse yazıyorum.. bana şu vakit diyor diyorum valla..
-
@kürşad ayın 15 ine az kaldı hazır mısın linç edilmeye
-
yani bana şu haftalar arası diyor.. duyum o yönde yazıyorum.. mesela ben vergi için 2017 kpss sonrası aldım bilgi üzüldm.. arkadaş da neden almıyorlar ihtiyaç var dedi.. pareto olabiir gibi konuşunca ümitlendim.. bilgim neyse buraya yazmak bana bir borç
-
@keynesin-amcası aynen dıstum hazırım sıkınıtı valla :))
-
Bakan hiç muğlaya gelmiyo binaleyh hiç bir bakan muğlaya gelmiyo:( Zaten memleket olarak bakanda çıkaramıyoz hiç dertliyiz dostlar:) Değişik hemşerilerim var chp iktidardayken sağ partilere oy vermişler , sağ parti iktidara gelince sol partiye veriolar. sanırım marjinal olmayı seviyolar:)))
-
bir gün sarksa iki gün sarksa ya da bi hafta sarksa beni burada fena harcalayacaklar
-
@kürşad 47 saat 6 dk var daha
-
@kürşad inşallah müjdeyi senden duyarız.
MUgelecekilan<MUilan bu tarihte gelecek -
@kürşad hocam.sen nerdesin ya bi sıkıntı yok demi iyisindir inşaAllah
-
Olm beni nie takmıonuz lan:( o kadar yazı yazdım gülmeniz lazımdı bence:((
-
Buralar yine bayram sabahları gibi olmuş
-
@kürşad hocam.bu ay sonuna kadar sana laf diyemez kimse sarkabilir amma bu ay çıkarsa olacakları düşünemiyorum bile