2016 Aralık GUY Sınavı
-
istanbul, samsun, izmir kesn gibi dostlar..bu kadar ilden eminim
-
@nitrogb 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Kutyler burası böyle. Bakıyosun il seçimi yapıyoruz bakıyosun matem haline giriyoruz
Ha haaaaa çok doğru
-
Hem nasıl var ya... hiç bulaşmamak lazım iyice düşünüp karar vererek sıyrılmak lazım işin içinden millet nereyi yazıyo bakalım diyip buraya girersen hiç olmadık bi karar alma ihtimalin var @nitrogb
-
İlan mı geldi ne oluyor yaa biri açıklasın.Yoksa gelmiş gibi yapıp hayal mi kuruyoruz
-
@kürşad samsun yazarim ben
-
@aksaçlı kardeşim ben suriye derken savaş alanı olan yerden değil suriyeliler çok demek istedim:) Katlama konusuna gelirsek ne açıdan neye göre?
-
@kozexpo eyvallah kardes
-
@Kutyler bekliyorum derken gelir mi yoksa gelirse sende mi basvurcan hocam
-
Yok dostum ben vazgectim Mugla'dan Ama maksimum 750-800 çıkardım yani ötesi olmazdı @kozexpo
-
@Kutyler duyumlari yeniledi arkadaslar bizde hayallere daldik. Duyumlar bu hafta icin.
-
Off ne vardi sanki biraz daha yuksek alip izmiri gonul rahatligiyla yazabilseydm
-
@canaycan hocam puan kaç izmirliler puanları bi öğrenebilir miyiz ?
-
@kozexpo Artık Suriyeliler bu ülkenin gerçekleri. Peki ya sen ilgöç e gitsen ne yapcan. Sabahtan akşama kadar onlarla uğraşacaksın
-
@jevons hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.Karamsar düşünmekten iyidir hayal kurmak
-
@10sanli kiralar o civarda zaten. biz 650 ye verdik göç uzm yrd bi çocuga mesela
-
@İnmyheart yüksek puandan kastın kaç puan kardeşim
-
@ddguy ilan gelirse,ıspartada olursa başvuracağım elbette
-
@totti ikna turu diyorum hocam yüksek olsa uğraşır mıyım ben ya 79.89
-
Puanm 81 izmir gelse yazamam heralde. Soyle bi 84 85 puanm olsa yazardm dusnmeden
-
Cidden şu puanları bır yazın gençler grubun ortalamasini görelim