2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşad valla benimde uykum açıldı hocam ev musait olsa kalkıp caliscam ama en iyisi uyumak sabaha dinç kalkmak sanırım
-
@miss-smith ne de güzel umutlanmıştık tühh
-
@10sanli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Aynen öyle çok hikaye var ama bu forumu gercekten cok seviyorum bildiğin aile gibi olduk burada @ddguy
Hakkaten aile gibi olduk bu konuşmaları bu desteği unutmam hiç bi zaman
-
@Kutyler onlar temmeniydi iyi düşün iyi olsun evrene pozitif enerji verdik bak sonra kürsat yeni haberle geldı
-
@kürşad bi daha anlatsana okudum ama bi daha anlat cok guzel dinlemesi.
-
Çok şükür
-
@kürşad iyi uykular kardeş umut dolu olsun
-
valla olsun sizle özel tanışmak istyrm şimdi olmadan tanşmak istemiyrm gerçek kimlkle.. olmaynca çünkü hep bi kafa öne eğiliyor.. bu gece güzel bir haber aldım yazdm sizlere.. inş vergi için de kpss öncesi derler ve öyle duyum alırlarsa.. coşarım.. puan ile şansım artar.. şu sistem keşke bizi rakip yapmasa di mi
-
@miss-smith payın büyük helal sana
-
@Kutyler utandırmayın arkadaşlar
-
Hem rakibiz hem arkadaşız biz hepimize kadro olacak inşallah, ben her sabah-gece her girdiğimde arkadaşlar ders calısın bırakmayın pes etmeyin diyorum herkes bi emek verdi ve o emeğinin karşılıgını almak için sonuna kadar gitmeli evet yollar cok engebeli gitmesi dayanması kolay değil ama mutlu biteceğini hayal edince kolay oluyor
-
@miss-smith Gelmezse ilan o zaman gör sen
-
@kürşad hocam bu grupta etkin olan takip eden destek olan kaç kişi vardır tahmini
-
-
500 1000 kişi etkin midir
-
@miss-smith gelsede gelmesede canınız saolsun bea Alıştık biz
-
yaw tam boyle ıcerledım bosa gecen yıllarım. aıleye yuk olmam. terkedılmek. gelmeyen ılanlar derken tam basıcam navrayı ağıdı bu @kürşad cıkıo pıyasaya.. allh razı olsun kardes ıns bı aksılık olmadan gelır ılan
-
@miss-smith büyüksün reis:)
-
@ddguy bence etkin olan az baya ama takip eden hazırlanların en az yüzde 80 i bence
-
Arkadaşlar ben yatıyorum cümleten iyi geceler güzel bi hafta olsun hepimiz için