2016 Aralık GUY Sınavı
-
abiler ablalar çabalayın face gruplarında duyurun başında # olcak tagı belirledik buraya yazacaz siz de kopyalayın elle yazmayın ki yanlış olmasın tag saat 19.00 a 4 saat var
-
face gruplarında paylaşın etkinliği boş durmayın arkadaşlar 4 koldan çalışıyorum özelden yazıyorum sizlerde çabalayın lütfen
-
@john-nash ben de yazıyorum kardeşim arkandayım hemen devam et
-
4 saat durmadan çalışıyoruz kardeşim başka arkadaşlar yok mu
-
@kürşaddd ne zaman
-
ben varım :point_up_tone1:
-
@Puma-Monetarist saat 19,00 da tag burda yayınlanacak biz de ohal ilan ettik artık 20000 kadro aldılar adamlar yine biz neyiz ya
-
Ben de yardım edeyim size dostlar twitterdan
-
@kürşaddd sanırım senin dediğin olacak ilan gelecek gibi sessiz kalmazlar bence
-
@dibace sen de akşam 7 deki etkinliğe davet için en az 1 kişi etiketle sen de katıl..
-
@Serkan01 Arkadaşlar öğretmen ataması bizim atamanın habercisi olur inş
-
@Dick-Advacoat inşallah kardeşim elimizden geleni yapalım ha gayret diyelim..
-
bende varım.bu yazılanları okuyan arkadaşlar sizden de destek bekliyoruz sen yoksan 1 kişi eksiğiz güzel bir etkinlik yapalım katılımı arttıralım lütfen.
-
Ben de bir kaç arkadaşa söyledim destek için bir de Mahfi Egılmez'e ulaşabılsek NTV de dile getirse, bloguna bir kaç gündür yazmıyo ben ordan yazacaktım.
-
face de gruplarda paylaşın
-
@john-nash bencede duzenleyelim referandum oncesi sesimiz duyulsun zaten elden başka birşey gelmiyor
-
Benim anlamadığım milli eğitm bakanı maliye bakanı çalışma bakanı üçü bir toplanıp neden sadece öğretmen kadrosunu belirliyor ya da müjdesini veriyor belirlenecek başka kadrolar da yok mu..Bakanlar kendilerini öğretmen adaylarına açıklama yapmak zorunda hissediyor ama bizi görmezden geliyor
-
Hocam hayatımda hiç tweeter kullanmadım ben hesap açtım geçen bi kanala yazmıştık şimdi nasıl yazılıyo bana bi anlatın lütfen sosyal medya kullanıcısı değilim anlamıyorum bu islerden
-
@yatutarsa düzenliyoruz saat 19,00 da
-
@john-nash memurlara yaziyom.bende engelliycekler artık beni siteden ama umrumda olmaz