2016 Aralık GUY Sınavı
-
1900 alim olsa 74 puana inermi 18 bin sira
-
@keynezyenciii 10 katı çağırılırsa olur ama 5 katı olursa zor
-
şunu da belirtmekte fayda var sonuçta 1900 kişi alacaklar ve kurum sınavında en ilk 7000 bine girmek demek ve kpss'de yüksek alanların kurum sınavında da bir kaç adım önde olduğu belli bir şey.diyelim ki kurum sınavına girdiniz son bir ayda önünüzdeki insanların bilgisini veya çalışma azmini düşünmekte fayda var sonuçta onlar da armut toplamıyor kısacası ilana göre ders çalışmak bence kazanamamak için yapılmış en güzel hareket.
-
19 bin kisiye sinav acmak bana cok mantikli gelmiyor 10 kati olmaz sanirim
-
@guyan-gelmiş. Bencede kardes bu muhabbet 2017 kpss ye kadar gider aglanacak halimize gülüyoruz
-
@aliveli kesinleşti derken ?
-
Ben 74 aldim ama iktisatim falan iyidir muhasebe beni ters kose yaptigi icin 74 aldim bikere
-
@guyan-gelmiş 1900 lük alım olsa en son kaçta kapatabilir tahminen ?
-
benim şahsi tahminim 80 üstü yapan 4000 kişi ya A grubu mesleği yapan veya guyu tercih etmeyi düşünmeyen insanlardır. 5 katı olursa ilk 9100 civarı yani 79'la
10 katı olursa da 16 bin civarı olursa tam puanı kaça gelir bilmiyorum ama 74-75 ile kapatır diye tahmin ediyorum. -
10 kati olma ihtimali warmi
-
diyelim ki puanınız 74 ve sınava girip giremeyeceğiniz belli değil. Önünüzdeki seçenekler neler kpss ve özel e zaten özel dediğin kapı kapı dolaşıp iş aramıyorsun kariyer.netten başvuru yapıyorsun yap yine başvurunu günde alsa alsa bir saatini alır geri kalanı kpss çalışman lazım zaten eğer geleceğini düşünüyorsan e kpss çalışırken zaten guy'a çalışıyorsun.şuan ders çalışmamanın gerekli mantıklı bir açıklaması yok bana göre
-
@keynezyenciii müneccim değilim
-
@guyan-gelmiş puanım 86 sıralamam 1800 küsür hiç bir yerde çalışmıyorum tek düşüncem guy çünkü başka neresi alım yapar belli degil ve 2 arkadaşım 87 şer puanla benimle aynı düşüncede
-
P3 82.4 puan biraz onun mulakatlarina bel bagladim sanirim
-
@sradaninsan önünüzdeki 1800 küsür kişi sizinle aynı fikirde olmama ihtimali ? emin olun oldukça fazla
-
@keynezyenciii ben p3 ten 90 alarak atandım şuan alan çalışıyorum ve maaşımı yükseltmek için de açıktan tarım okuyorum ordan dgs ile mühendisliğe geçicem. demek istediğim A B C D planlarınız olsun
-
@guyan-gelmiş puanım 87 sıralamam 1400 bende guy bekliyorum 90 alan arkadaşım sıralaması 300 olması lazım o da guy bekliyor bu guy çok farklı olucak arkadaşlar ilansızlıktan emin olun yüksek puanlarda başvurucak. Ki il göçe 100 alan arkadaşımızda başvurmuştu
-
Ortada ilan yok siz daha puandan bahsediyorsunuz Zaten ilan geldiği gün puanlar anketler havada uçuşur merak etmeyin şimdi sadece dua edin de ilan gelsin
-
@Marshalgil tamam arkadaşlar ne diyim moral bozalım o zaman 85 ile kapatacak bence
-
Maasi batsin ben 1800 maasa bile calisirim alisveris param ciksin yeter :))