2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası trafoya bağlarız hocam seni sen yeter ki elektrik almak iste çaresi bulunur :))
-
@aylin-yılmaz haklisin:) biz duyum olayini birakip direk izdivaç kismina gectik galiba:)
-
bu arada bizim bi tanıdık daha yeni nişan attı elektrik alamadım diye , elektrik önemli yani anlayamadım konuyu ama söyliyim ddm
-
bizimde yakınlar her aradklarında muhakk "kübra ne yaptn işe girebildin mi"die soruolar.bıktım bu sorudan. zaten girdigim an bnu yaynlamadğm sosyal medya mecrası kalmcak.atwden fln konuşma yapp sabah manşetlre çkcam "ewet bu da oldu şok şok şok bir iibfli atandı"die.D
-
Şu gruptakiler atansın ülkedeki herkes pembe gözlükle dolanmaya başlıcak
-
@kürşaddd nerdesin hesabni mi silms ki etiketleynce cikmiyo
-
@keynesin-amcası hocam işin olsun hemmen çalışma yaparız senin için uygun bi aday illa çıkar bi Zuhal topallik yapmadığımiz kaldı zaten
-
@canaycan hahah çarpılmayak sonra
-
@bombiksmori evet forum sınavları bırakmış evlilik konuşuyo
-
@aylin-yılmaz kaderin bizi istemsizce getirdiği nokta:))
-
@İnmyheart yok artk yaaa.güwendigimz tek dağmz kürşadtı. o da mı yoksa duygularmzla oynayıp bzi trolleyip gitti acep?
-
@aylin-yılmaz hocam şu sınav kim bilir kimlerin aşk hayatına müdahale ediyo merak ediyorum normal bu konusmalar
-
Memur olmak icin duyum ararken kaderde memur esi olup evde oturmak mi var yoksa:))
-
evliliği boş verinde düğün salonu açmak lazım, çok iyi parası var gençlik
-
@aylin-yılmaz baş göz etmeye çalışıyorlar beni
-
@ddguy eyvallah bekliyorum
-
@kürşad hocam nicki böyle artık onun
-
@keynesin-amcası onun teminatını veremeyiz şimdi ilk adayımız sen olacaksın belli ki bir nevi denek de diyebiliriz görcez neler olacağını :)))
-
@furkanbey dugun salonunu acalim ilk dugun de @keynesin-amcası nin olur:)
-
@furkanbey dgün salonn adnıda iibf dügun salonu koyarz .D