2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşad yüzde yüz demiyelim hocam da Allah nasip ederse inşaAllah diyelim böyle kesin konuşunca ben korkuyorum dua edelim artık herkes birbirine dua etsin hakkımızda hayırlısı olsun
-
-
@miss-smith aynen hocam çıkıyorum dedi dayanamadı geri geldi
-
Ankarada oturuyorum, KPSS sonucları açıklandıgında yani 14 temmuzda Kızılaydaydım telefondan öğrendim sonucumu, neyse aksam 8 gibi otobüse bindim eve geliyorum cama kafamı koydum hayal kuruyorum galiba bu sefer çilesiz geçiceksin bu kısmı rahat olacak dedim kendi kendime, ertesi gün ülke de darbe girişimi oldu nasıl bi kaderse bu artık ve çilenin tillahını gördüm öteside yoktur heralde
-
Hocam bensiz çok bi şey konuşmayın sabah görüşmek dileğiyle iyi geceler
-
gece gece güldürdün var ya @miss-smith
-
@ddguy dostum haklısın öyle demeyelim ama sordum uyku tutmadı yazdım döndü.. bak dedim forumda yazıyrm.. böyle şey ise sadece havada gezen duyum..yok dedi bakan işi tamam diyor ik. alım hazırlığı var sen kafana takma.. sana kaç aydır da dedim bu işi boş adam mıyız sen rahatına bak dedi ondna yazdım.. vergi için kötü duyum aldım ama inş hazırlık onda da vardır.. o zaman süper olur.. şu an heycandan uyku tutmadu be
-
O zaman forumun anketçisi olarak sizi "Guy ilanı ne zaman gelir" anketime bekliyorum dostlarbuyrun..
http://www.strawpoll.me/12327142 -
@kürşad insan kaynakları adam il ilgili en azından duyumlarida vardır
-
@10sanli hocam bu dönem bizler çok şeyle imtihan olduk bu gruba yazmadan önce sadece ben varım bu kadar dertli diye dusunuyodum ama herkesin bi derdi varmış paylaşsa da paylasmasa da herkesin yazdığından kimin zor durumda olduğu anlaşılıyo
-
@ddguy dostum valla kendime geldim.. motive oldum.. bildiğin son günlerde duyduğum en güzel şeydi.. kesindi söylem.. adamı da dedi burada söyleyemem isim verdi tabi.. bildiğin şükür ilansız geçmeyecek bu yıl.. inş hepimiz de atanrız.. çok seviyorum dostlar sizi
-
@kürşad eyvallah kardesim bizde seni sevioruz dostum
-
@kürşad inşaAllah hocam zaman artık dua vaktidir lütfen birbirimizi unutmayalim
-
@kürşad Yarın sabah şevkli bir şekilde ders başlıcam sayende Kürşad kardeş sağolasın duyum için
-
hepinize duam var.. hepinize.. burada davam inan haklı çıkmak ilanı dedim geldi değil.. davamız biziz.. yeter ki gönüllere umut ekelim.. o umut bizi ayakta tutsun gerisi umrumda değil.. süper bi gece oldu bana inş uyuyabilirim
-
Aynen öyle çok hikaye var ama bu forumu gercekten cok seviyorum bildiğin aile gibi olduk burada @ddguy
-
@miss-smith gerçek değilmiydi yaa
-
-
@davetsiz 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
O zaman forumun anketçisi olarak sizi "Guy ilanı ne zaman gelir" anketime bekliyorum dostlarbuyrun..
http://www.strawpoll.me/12327142Ben katıldım hocam
-
Kürşad seni ve devrik cümlelerini gerçekten hep iyi hatırlıcam ve her hatırladıgımda da sana dua edicem @kürşad