2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ff maliye tabiki
-
-
@ddguy 2010 girisliyim 15te mezun oldum. Ekonometri
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ff onların sıkıntısını çekiyoruz işte @ddguy bekir sami vardı bide cevap kağıdında grafik görünce puan veren:)
finalde bildiğim tüm grafikleri çizerek geçtim
-
@guyan-gelmiş 3 yıldır ugrasiyorım bize torpiş geçmeleri lazım artık:)
-
@ff 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy 2010 girisliyim 15te mezun oldum. Ekonometri
Bende 15 mezunuyum hocam sizin sınıfta sultan diye bi kız var mıydı
-
@keynesin-amcası kardeşim keşke torpil emeğe göre verilse:)
-
@ddguy 3le 4. Sinifta derse gitmedim hocam hiç. Sonradan geldiyse hic bilmiyorum veya 11 girisliyse
-
@guyan-gelmiş haklısın ben mülakatta mülakat kitabını ezberledim girdim benim arkadas sadece referans odaklı çalıştı kitabı son iki gün açtı o geçti ben kaldım:)
-
@ff hocam sende ısparta mi yazcan öyle bi şey hissettim sanki
-
Alım olacağı net dillendiriliyor arkadaşlar,madem buraya zaman ayırıyoruz ille de kesin tarihi öğrenme çabasından ya da sürekli bunlar üzerinden konuşmak yerine bu süreci nasıl faydalı hale getirebiliriz ona kafa yoralım..Farzedelim şu dakika 4 tane ilan geldi:Hangi birimiz neye ne kadar hazırız!?Hala birçok kişi çalışmaya başlamak için ilan gelmesini beklediğini söylüyor!..Bu arada ikitsat için kaynak arayışında olan arkadaşlara da tavsiyem gönül rahatlağı ile Nurdan Aslan hocanın mikro ve makro kitapları...
-
@keynesin-amcası ben bu durumda kalıp mağdur olmamak için mezun olduğum gibi B grubuna çalışıp atandım.Şimdi ise A'ya çalışıyorum mülakattan elerse bir daha bir daha girerim problem yok:)
-
@ddguy valla puan 81.49 illere göre tercih yapcaz. Aklımın bi köşesinde duruyo isparta 5 senem gecti
-
@Del-Piero Nurdan Aslan 10 numara bi kitap konu anlatımı da vardı demi hocam onun ders kitabı şeklinde
-
@guyan-gelmiş biz idealist gençler müf uzman hayaliyle yola çıktık b yi sallamadık hiç sonuç olarak halen işsiziz en iyisini yapmışsın
-
@ff 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy valla puan 81.49 illere göre tercih yapcaz. Aklımın bi köşesinde duruyo isparta 5 senem gecti
Yapma beeeeeeeeeeeeee hocam senin puan benden yüksek ya benim 80
-
@ff beraber yazalım ıspartayı kardeşim
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ff beraber yazalım ıspartayı kardeşim
Ikinize de küstüm gençler
-
@ddguy ankara istanbul izmirden 2 si acarsa gelir bence ama bakalim daha bi sey yok ortalikta
-
@keynesin-amcası Bu ülkede her insan bir şekilde kendine torpil bulabilir ama bunu bir ömür vicdanında hissederek müfettiş olmak mı yoksa vicdan rahatlığı ile düz memur olmak mı? bu soruya cevap vermek gerçekten çok zor