2016 Aralık GUY Sınavı
-
Şuan katılım rekor seviyede keşke tagı satın alsaydık dünya gündemine bile girerdik
-
@keynesin-amcası hocam gerçekten mi nasıl gidişat atıyorum bende
-
Adem hoca etkinlik için yardimci olucakti hani ? Tag listede yok. Sonraki etkinliklerde mi satin alinacak ?
-
@TugayÇ hocam o etkinlik perşembeye ertelendi bizde toplanmisken boş durmayalim diye atiyoruz
-
kaçıncı sıradayız
-
@ddguy anladim gundem imkansiz etiket etkinligi yapsaydiniz keske
-
Devam ediyomuyuz ne zamana kadar devam gençler
-
@aylin-yılmaz gündemde değiliz hocam kaçıncı siradayiz bilmiyorum
-
Sıkılına kadar devam edin bakanları etiketleyin ben ilham aliyevden kadro istedim galiba yanlış anladı beni engelledi
-
Zaman daralıyor keşke ertelenmeseydi
-
Aynen toplanan parayla hergün etkinlik yapılmalı bir hafta arayla değil zaman kalmadı çünkü ins neytullah da bunun farkında dır
-
@keynesin-amcası hocam senin adın ne twitter da
-
bizim topladığımız 3 kuruşla her gün etkinliğe para yetiştiremeyiz dersanelerin hocaların desteğini almalıyız bi sponsor bulabilsek
-
Arkadaşlar az önce bi haber aldım kaynağını soracaksınız babamdan aldim haberi . Guy için hazırlıklar bitmek üzereymis vmy ve mhuy icin herhangi bir hazırlık yokmus bakanlıkta. Şimdi trol diyenler olacaktır zahmet edip hic yazmasinlar ayni isimle bütün sosyal medyada hesaplarim mevcut .
-
@velibaskal peki tarih?
-
@aylin-yılmaz yettiği kadar
-
@velibaskal inş kardeşim
-
@aylin-yılmaz tarih ısrarla sorulmasına ragmen vermemişler cok sürmez demişler
-
İnşallah arkadaşım nihayet yine güzel bi haber duyduk başlayalım rutin il tercihlerimize
-
gece de tgrt ye tweet atcakmışız