2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ekledm bide msj attim umarim okur
-
@nitrogb Dostum GİB idarecilerinde yanıt alabileceğiniz bir kaç kişi ile şahsen iletişime geçtim. Aracılarla yönlendirmelerle ulaştık anca yanıt aldık. Mail ile dönüş epey zor olacaktır. Ama illa bilgi almak ya da bir yön edinmek isterseniz, İK'dan sorumlu başkan yardımcısı, Sınav İşleri Müdürü Bazı Grup Başkanları sıcak kanlı insanlar. Bir ihtimal dönüş alabilirsiniz ama dediğim gibi ben de iletişim halindeyim vakit geçtikçe bir daha çok da bunaltmadan yeniden sorarız bakalım.
@kozexpo MHP'li vekiller gerçekten bakacak durumda değiller, parti yönetiminden bizzat biliyorum ama yine de dönüş alabileceğiniz, Zuhal Hanım veya Mevlüt Karakaya Hoca olabilir denenebilir. Özellikle bizim sıkıntılarımızı bilebilecek bizim de Gazi'den Hocamız Mevlüt Hoca hassasiyet gösterebilir.
-
@jevons Necmi Bey'in de İsmail Bey'in de işaret ettiği nokta Adnan Bey ile Sn. Bakan dostum. Benzer yanıtları alıyoruz.
-
@paretowilfredo hocam sen kesin bi bilgi alamadin mi ya da su anlık durum ne bizi bi bilgilendir nolur
-
@ddguy Kardeşim en son söylediğim şekilde ve dediğim isimlerle iletişime geçerek bir çok temasla geldiğimiz nokta Bakan ve Başkan. Onlara ulaşmak lazım sanırım nihai netice için.
-
Arkadaşlar twitterda paylaştım banu el a haber de gece ajansı yazın tweet atın
-
@paretowilfredo
Eeee şimdi sıfır elde sıfır bilgi mi? -
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@nitrogb Dostum GİB idarecilerinde yanıt alabileceğiniz bir kaç kişi ile şahsen iletişime geçtim. Aracılarla yönlendirmelerle ulaştık anca yanıt aldık. Mail ile dönüş epey zor olacaktır. Ama illa bilgi almak ya da bir yön edinmek isterseniz, İK'dan sorumlu başkan yardımcısı, Sınav İşleri Müdürü Bazı Grup Başkanları sıcak kanlı insanlar. Bir ihtimal dönüş alabilirsiniz ama dediğim gibi ben de iletişim halindeyim vakit geçtikçe bir daha çok da bunaltmadan yeniden sorarız bakalım.
@kozexpo MHP'li vekiller gerçekten bakacak durumda değiller, parti yönetiminden bizzat biliyorum ama yine de dönüş alabileceğiniz, Zuhal Hanım veya Mevlüt Karakaya Hoca olabilir denenebilir. Özellikle bizim sıkıntılarımızı bilebilecek bizim de Gazi'den Hocamız Mevlüt Hoca hassasiyet gösterebilir.
Hocam sen bu piyasanın içindesin twitter etkinlikleri zaman kaybı mı yoksa cidden ankarada bu etkinlikler ses getiriyor mu? İnsanlar artık ceplerinden para vermeye başladı çünkü ve işsiz insanlar bunlar kitap ve dershane konusunda yeteri kadar sömürülüyoruz bari bu konuda sömürülmeyelim
-
Tgrt yi msj yağmuruna tutalım yine ordan sesimizi duyurabiliyoruz hiç olmassa
-
@pomak hazırmısın bu arada twitterdaki ismimi pamuk yaptım bakalım yayınlanıyor mu
-
@keynesin-amcası pomakla uyumlu olmuş pamuk
-
geldimmm şimdi nereye yazıyoruz tag ne
-
Hazırız tgrt için
-
Tekrardan hatirlatayim
TGRT HABER de 00.01-00.55 arası yayınlanıyor.
#Günbiterken yazıp mesaj ekleyerek yayınlanıyor.
Aşağıda da bir örnek;
İİBF'liler olarak 15 aydır Gelir UZMAN Yardımcısı ilanı bekliyoruz. Sayın Bakan Naci Ağbal'a duyurulur. #Günbiterken -
@paretowilfredo bakanın numarasını bulabilir misin? Twetle olmuyor en azından mesaj atalım bakanbeye
-
#Günbiterken
-
Aynen benim sevdiğim bir abim zaten milletvekili olan kişi. Bürokrat kökenli oda ama dediki cidden karışığız dedi bi atlatalım dönerim hesabı yaptı ama dönemez bence:)
-
Maliye bakaninin abisi bizim asagi mahallede hirdavatciymis yanina gidesim var arkadasin babasi taniyormus gidersem yazarim buraya.
-
@voshue yok artık ciddimisin:)
-
bakıyo musunuz yayınlanıyor mu