2016 Aralık GUY Sınavı
-
Git boya falan al parayı biz veririz çıktık mı açamadım daha tv yi
-
ben tv ye bakmıyorum yazıyorum habire
-
Pomak nerde
-
bende tgrt yok . tgrt belgesel var odamdaki tüplü tv mde:)
-
Banu el e twit attım az önce beğendi orada kalmışım bide maça dalmışım kusura bakmayın
-
herkes yazıyo da kimse tv ye bakmıyo herhalde
-
O değilde themis iktisata başladım. bayadır bakmamıştım iktisata nankör çıktı valla:)
-
@Rorschach159 kardesim gercekci olmak gerekirse twitter etkinligi ses getirse dahi (ki oyle bir katilim henuz saglanamadi- Ankara planlarini kimseye gore yapmiyor. Ozellikle bu denli guclu bir hukumet planlarini yapar ve uygular. Ani manevralari da yine sadece gercekten icap ettiginde yapar.
Bir diger gercek de refah ulkesi olmayisimiz. Sinav bekleyen iibf mezunlari ulkenin sorunlari siralamasinda ilk 10'da dahi yer bulamaz malesef. Daha huzurlu bir ulkede ancak bu etkinlikler carpan etkili sesler cikarabilir.
-
@zarok ondan sonra numarayi bulan, alan, yayan kim varsa bir daha memur olamasin degil mi kardesim
-
Bir iki kişi çıktı sadece
-
@kozexpo kaba mıyım been
-
Büşra ödül diye biri var tweetleri en az 10 defa çıktı yalnız oda iibfden bahsetmiyor
-
@paretowilfredo A grubunda meslek alımlarında işlerin öğretmenler yada b grubundaki alımlar gibi olmayacağı fikrindeydim zaten senden duyunca tezim kuvvetlenmiş oldu. İyi geceler hocam
-
@aylin-yılmaz naci ağbala kadro ver demişsin. Mesela verirmisiniz gibi olaydı iyiydi:)
-
@kozexpo kısa ve hızlı yazmak amaçtı
-
Bugün ki kahramanımız mustafa koçver
-
@keynesin-amcası ben de çook yazmıştım oysaki
-
@pomak kardeşim twıtıne güldüm baya hemen isyan etmişin neden bizim twıtler yayınlanmıyo? Dün hiç sesin cıkmıyodu
-
@Nasip ben okuyamadım daha ya çıkmış 2 3 defa ama
-
@Nasip pamuk benim ben istan ettim onun öncesinde 20 tweet attım yayınlamadılar bende neden tweetlerim yayınlanmıyor dedim onu yayınladılar