2016 Aralık GUY Sınavı
-
@canaycan evet sonuçta guy a onay vermese de o bizim bakanımız
-
Gençler devam mj daha elim ağrıdı telefonu tutmaktan bugün ya
-
@Grimmjow ben mart gibi bi 1000 kişilik alımla ağzımıza bir parmak bal çalıp kpss ye girin diyecekler gibime geliyor
-
@aylin-yılmaz biri tüm hazırlıklar tamam sadece bakanın onayı gerekiyor demişti kimdi o arkadaş hatırlayamadım şu an
-
@keynesin-amcası öyle deme ama yaa niye beklentini düşürüyosun hocam
-
@canaycan onu aralıkta da demişlerdi hatta burayada yazmıştım bi onaylan madı
-
@keynesin-amcası hocam bitti mi etkinlik
-
@canaycan 2009 girişliyim sanrım taş devriydi unuttum
-
@keynesin-amcası bizi yediler mi diyosun yani
-
@canaycan bugün 1100 lük orman bakanlığının alımını da duyduktan sonra şartellerim attı
-
@ddguy 7 dk sonra program bitiyor ben bıraktım
-
@jevons benim liseden bir arkadaşım 2011 maliye girişli de tanır mısın diye sorcaktım ama sen baya köklü mezunlardanmışsın hocam
-
@keynesin-amcası kardeş ben eğitimdeki arkadaştan Şubat sonuna 2500 fılan duymuştum.Burada paylaşmıştım. Şu bir parmak bal benim de aklımdan gecmıyo değil.
-
@Nasip gelirse bu yoklukta 1000 kişiyede şükrederim
-
@keynesin-amcası sorma ya senin enty i okuduktan sonra ben de bi ayar oldum hocam şartel attıysa fazla ilandan fazla elektrik almış olabilirsin bi düşün derim :)))
-
@canaycan saol ya iyi moral oldu şu an sen şimdi bilmessin ktüye giriş vardır çıkış yoktur bütsüz mezun oldum ama tek suçum atanamamk
-
arkadaşlar daha önce yeterlilikle vergi müfettişi olanlar vmy olarak tekrar yeterliliğe girceklermiş 1200 kişiydi sanırsam
-
Çok iyi etkinlik oldu yarın gene devam ilan genele kadar.
-
@canaycan o 1100 bize verseler şuan oda da çifte telli oynuyor olacaktım
-
@keynesin-amcası ııbf lıysen bılecen şükretmeyi tabi Bir de Nasibi mülakattan elenırsın nasip, ilan gelmez nasip Vırgullu puanla kaçırırsın nasip. Yine de hayırlısı