2016 Aralık GUY Sınavı
-
Emeği geçen herkese teşekkürler aynen devam
-
@jevons valla kötü niyetle demedim hocam alınma lütfen ben bir deü lü olarak bilemeyebilirim ama çabanı taktir ettim
-
100 e yakın tweet atmışım
-
bir de fake hesptan attıklarım var
-
@Nasip ben ilk yıl kurumları 0.1 ler 0.8 lerle kacırınca nasip dedim geçen sene mülakatlardan elendim kader dedim bu sene herseye kısmet diyorum kısmetim açılır belki diye
-
@keynesin-amcası ben de oynarım oynamam değil ama neden bi 3000 kişilik olup da halay çektirmesin ki :))
-
@canaycan bize bence son dakika golü atacaklar ondan dersi boşlamamak lazım gençler
-
Mehmet simsek olsaydi bence coktan ikinci guy ilani bile gelmisti
-
@canaycan oda da kimse yok halay nasıl çekecez cinlerle mi 3000 olsunda bi
-
@keynesin-amcası 3000 bine sade halay çekmem mezdeke bile oynarım
-
@keynesin-amcası ben de aynısı kardeşim 2 defa mülakattan elendim en son polıslıge başvurdum onda da spordan önce hastalandım hasta hasta girdim. SGK da 0.8 le gelmedi bakayım neresi son durak
-
@jevons inşallah dediğin gibi olur da ben gol yemeye razıyım ben yarın itibariyle çılgınlaaarrr gibi ders çalışmaya başlıyorum darısı tüm arkadaşların başına
-
Eger ilan hazirligi olsaydi coktan şehir duyumu gelmisti martta 400 guy gelse inanin sasirmam .adalet bakani ile maliye bakani yer degistirmeli bence hukukcularin daha mulakat tarihi belli olmadan ikinci hakimlik ilani geliyor ne denilebilirki baska..
-
@keynesin-amcası burda aynı şehirde olanlar bir araya gelip halay çekebiliriz izmir halay organizasyonunu da ben yaparım saat kulesinin önünden başlarız yolda bulduklarımızı da halaya dahil etsek alsancağa kadar zinciri kurarız yeter ki gelsin o ilan :))
-
Çankırı lı varmı?
-
perş günü bir etkinlik daha , sırf etkinlik için zaten kendimi ayarlıyorum bütün günden keşke bugün olsaydı bi haftada 2 günüm gidecek
-
@lucass mezdeke bize ters köçek oluruz
-
@canaycan deli sanıp hepinizi içeri atarlar:)
-
@keynesin-amcası ilan gelmişken babam olsa içeri atamaz beni izin vermem uleyn
-
@keynesin-amcası oda olur