2016 Aralık GUY Sınavı
-
İlanı rg de yayımlamak zorunlu mu?
-
Maliye ile ilgili ne vardı ki @keynesin-amcası
-
Hocam ne konusmussunuz ya ben tweeter i çözeyim derken kaçırdım muhabbeti bu arada Pomak da olan herkesi takip etmeye başladım takipci sayimin artması için sizleri de takibime bekliyorum hersey guy için
-
@bonus ihalelere katılamktan yasaklanma
-
@kozexpo evet ama bazende once gib te sonra rg de yayınlanıyor bazende önce dpb de yayınlanıyor tuhaf bir sistemimiz var
-
@keynesin-amcası maliyeyi görmek iyidir en azından
-
@ddguy arattım nickini yabancı bi kız çıktı. konuşmaya başladık sanırım ingiltereye damat olarak gideceğim teşekkür ederim:)
-
@niloya 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
İnsan hayatı boyunca pek çok insan tanıyor.Bunlardan en tehlikeli grup malesef ki başkalarının mutsuzluğundan beslenenler..Şurda en ufak bir il konuşuluyor ki bunları başka yerde konuşamıyoruz genelde insanlar epey uzak zaten,şöyle azıcık mutlu olunuyor hemen biri çıkıyor ilan gelmedi neyin kafası bu? Arkadaşım biz böyle motive oluyoruz halen hayal kurabiliyoruz.Sen çok realistsen zaten artık bakma bu sayfaya yani mayısa odaklan.Biri duyum yazsa bu da duyum mu? Belki ben o duyumla toparlanıyorum kalkıyorum çalışıyorum belki ben senin kadar güçlü değilim..etkinlik yapılmaya çalışılıyor vay efendim işe yaramaz.biliyor musun ben orda mücadele ettiğimi hissediyorum,kendim için hayallerim için sadece oturup çalışmak yerine bir çabam da bu olsun istiyorum.Lütfen artık şurda insanların yüzünü güldüren iletileri eksilemekten,duyumlara laf etmekten,insanların 2 saniye mutlu olmasından rahatsız olmaktan vazgeçin.Gördüğünüz üzere ilam yok,tarih yok,sayfaya boşuna girmeyin.Sohbet ediyoruz,birbirini en iyi anlayan insanlar olarak konuşuyoruz,hayallerimizi,üzüntülerimizi paylaşıyoruz.ilan gelirse resmi gazetede görürsünüz,zahmet etmeyin buralara gelip:)gelmezse zaten siz çok gerçekci insanlarsınız,etkinlik vakit kaybı oturun mayısa odaklanın.
altına imzamı atıyorum...
-
@kozexpo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy arattım nickini yabancı bi kız çıktı. konuşmaya başladık sanırım ingiltereye damat olarak gideceğim teşekkür ederim:)
Bravoo hocam vesileci olduysak ne mutlu bize rüyam olarak değiştirildi nickim
-
@niloya 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
İnsan hayatı boyunca pek çok insan tanıyor.Bunlardan en tehlikeli grup malesef ki başkalarının mutsuzluğundan beslenenler..Şurda en ufak bir il konuşuluyor ki bunları başka yerde konuşamıyoruz genelde insanlar epey uzak zaten,şöyle azıcık mutlu olunuyor hemen biri çıkıyor ilan gelmedi neyin kafası bu? Arkadaşım biz böyle motive oluyoruz halen hayal kurabiliyoruz.Sen çok realistsen zaten artık bakma bu sayfaya yani mayısa odaklan.Biri duyum yazsa bu da duyum mu? Belki ben o duyumla toparlanıyorum kalkıyorum çalışıyorum belki ben senin kadar güçlü değilim..etkinlik yapılmaya çalışılıyor vay efendim işe yaramaz.biliyor musun ben orda mücadele ettiğimi hissediyorum,kendim için hayallerim için sadece oturup çalışmak yerine bir çabam da bu olsun istiyorum.Lütfen artık şurda insanların yüzünü güldüren iletileri eksilemekten,duyumlara laf etmekten,insanların 2 saniye mutlu olmasından rahatsız olmaktan vazgeçin.Gördüğünüz üzere ilam yok,tarih yok,sayfaya boşuna girmeyin.Sohbet ediyoruz,birbirini en iyi anlayan insanlar olarak konuşuyoruz,hayallerimizi,üzüntülerimizi paylaşıyoruz.ilan gelirse resmi gazetede görürsünüz,zahmet etmeyin buralara gelip:)gelmezse zaten siz çok gerçekci insanlarsınız,etkinlik vakit kaybı oturun mayısa odaklanın.
On Numara 5 yıldız hocam Tebrikler
-
@niloya çok haklısınız... neymiş umut dağıtıyorlarmış duyum paylaşınca... eğer UMUT <etmek olmasa zaten bu süreci hiçbir insan kaldıramaz,çok yıpratıcı bir süreci biz burada birlikte geçiriyoruz birbirimize destek oluyoruz facebook dakı kpss gruplarından daha samimi bir ortam var burada.. ama işte burdaki herkes iyi niyetli değil kimi puanı düşük diye ilan gelmemesini istemiyorum kimi 75 alıp 83 aldım diye milleti kandırmaya çalışıyor. vs vs..2 gün sonra ilan gelince bunların sayısı da artacak
-
Acaba gelir uzman yardimciligi meslegi tek çatı altında birlesiyorda vergi uzmanimi oluyor acep Maliye Bakanimiz vergi uzmani dedi iyice paranoyak olduk
-
@kozexpo hocam her iletin gulduruyo. Ama yapma saat 2 deli sancaklar beni
-
Ilan gelirse faizler duser yatirim artar gsyih artar gel artik guy ankarayi ozledim
-
@busus normal olduğumuz söylenemez zaten
-
Bu bekleyisle tam ehliyetli olmaktan cikacaz tam ehliyetsize kadar yolu olur sonra ilan gelse gelmese ne fayda
-
Ya o bu değilde ben ders çalışamıyorum arkadaşlar siz nasıl yapıyosunuz o işi en son kaymakamlık sınavından önce bakmıştım biraz sonrası bi bıkkınlık geldi alamadım defteri kitabı elime. İstanbulda kütüphanelerde çalışan varmı toplanıp birlikte çalışsak ben böyle kendimi çok yalnız hissediyorum ya
-
Gelsin artik yarin
-
@pomak bnde öyle. en fazla 3 saat bakabiliyorum
-
@kozexpo buna bi çözüm bulmamız lazım