2016 Aralık GUY Sınavı
-
@canaycan bende ktü 2009 girişliyim maliye mezunu
-
aynen bak Makro'yu unuttuk o da iyidir alanda baya. O da olabilir Murat nasıl deneme konusunda bi fikrim yok. Ankara Kariyer'de Pegemin eski hocaları var onlarda düşünülebilir @E-M-Z
-
@John-Nash @jevons heyyy bir ktü mezunu da benim 2010 iktisat girisliyim
-
Yazılanları okuyup toparlayınca ortaya çıkan acı gerçek. Sanırım forumun en yaşlısı olabilirim:older_woman_tone2:
-
dön dayanamıyorum artık
Dön bu ne çok ilansızlık -
Bütçe ocak ayında 11,4 milyar lira fazla verdi şimdi maliye bakanı açıkladı bütçeyi burdaki arkadaşları işsiz güçsüz bırakarak anca +'ya çıkardı
-
Gençler bi şey sorcam bn 2014 bahar döneminde girdm ydsye acaba geçerlilik süresi var mı hala.Ösym 2016 mayısta geçerlilik süresi 5 yıl diye bildirmiş ama acaba bu bzm için de geçerli mi
-
@bombiksmori benim yaş 28 hocam sizin kaç ki bende yaşlı sayılırım :))
-
@jevons ben 2013 bahara girmiştim yds'ye 2016 lisansta hesaplandı.Düz mantıkla seninkide hesaplanır:)
-
@jevons Hocam kpss de artık yds puanı hesaplanmadıgı için 5 yıl geçerli olsada bir anlamı kalmadı. Eğer kurumlar bazında soruyorsanız yanlış hatırlamıyorsam hepsi son iki yılın puanına göre ilana çıktı
-
@Grimmjow 27 ye bir kac ay kaldi:face_palm_tone2:
-
@bombiksmori Kendinizi genç hissedebilirsiniz 28 olarak buranın en yaşlısı benim galiba varsa arttıran çıksın ortaya
-
Çanakkale BİİBF mezunu var mı?
-
Bu ileti silindi! -
@Dick-Advacoat forumda senden çok ,boş ve ukala konuşan başka adam yok herkese dik dik cevaplar sanal alem artisi
-
@Grimmjow 35 var.var mi arttiran demiyorum
-
@E.M.Z yrn da son başvuru günüymüş bi arayıp öğreniyim teşekkürler
-
Cuma günü umutlu olcaz yani
-
@aksaçlı kardeş Trakya mezunuym ama çanakkaleliyim
-
Bu ileti silindi!