2016 Aralık GUY Sınavı
-
@10sanli başkent kariyer almıştım ben ankaradan baya iyiydi aslında
-
@10sanli murat epey zor hocam ama iyi oluyor çözmek farklı bir soru tarzı var.bir kere datanın sınavına gitdim o kadar seçici güzel değildi.pegem dediğiniz gibi güzel.Ankar kariyerin geçen yıl ki bir iki denemesini çözdüm fena değildi.bu sene daha iyi olabilir pegemin maliye hocası ve muhasebe hocalarından biri oraya geçti.monopolun de iktisat denemelerinin bir kısmını çözdüm Erol hocanın güzeldi lakin çözümleri yok:) yani deneme için pegem,murat,monopol çözülebilir diyorum.
-
Bu ileti silindi! -
kpss için en zor muhasebe kitabı nedir arkadaşlar?
-
Bu ileti silindi! -
ne biçim konuşuyorsunuz ya. burasi kahvehane değil. kozunuzu özelde paylaşın. toplum içinde birbirinizi alt etmiyor rezil ediyorsunuz.
-
@vmy test olarak mı yoksa monografi falan mı düşünüyorsun?
-
@Rorschach159 monografiden ilhan kılıç çözdum bitmisti ama kurum sınavı gelecek gibi değil malum vdk 'da çarşı karışık. ben de seviyeyi düşürmeden kpss'ye yönelik kitap arıyorum.
-
Ben tamamen doğal bir soru sordum sadece grupta tanıdık var mıdır acaba düşüncesiyle sonra bu @Dick-Advacoat denilen şahsiyet asagilik bir şekilde cevap verdi ki kendisini ilgilendiren bir soru değildi en sonda hepiniz sahitsiniz ki ağza alinmicak küfürler etti gerisi @paretowilfredo kardesimizdedir okusun lütfen
-
Arkadaşlarr idareyi napıcaz değişiklikler var nerden çalışcaz birde anayasa değişikliği bizi etkilemez dimi kppss de
-
birbirinize hitaplarinizda daha dikkatli olun. Kufrun tekrari olmasi durumunda malesef baska bir yol secmek durumunda kalacagiz.
-
@vmy test kitapları 3 aşağı 5 yukarı aynı aslında özgün yerine Ferhat hocanın çıkmışına bakabilirsin ben hala monografi çözüyorum hiç test kitaplarına bakmadım
-
@işlergüçler inş bu sene olur hocam kurtuluruz şu illetten bu yaştan sonra özelde iş de vermezler tecrübe Yok mecbur kazanmalıyız artık ya ilan gelse bi
-
@adem-simit ozamana kadar onaylanıp uygulamaya konulursa baglar bizi de hocam mecburen referanduma baglı yani
-
@Rorschach159 mizan vs kpssde yokya hayli vakit aliyor muhasebe. bu nedenle kpss tarzı bana suan en uygunu olacak. tsk ederim.
-
değişikliklere son hafta baksanız bile yeterli bence
-
Dün mecliste 20 bin olan öğretmen kadrosunu 21 bine çıkarmışlar mebpersonel diye bir sitede yazıyor devlet bize bakmıyor gerçekten
-
@kozexpo kardeş bu degisiklikleri toplu halde Nerede bulabiliriz acaba, ve ya hepimiz bildiklerimizi yazsak bir şekilde toplu hale getirsek iyi olmaz mı?
-
Dün TGRT de iyi yayınlanmışiz gençler
-
@aksaçlı hocam benim elimde bi kaç bilgi var da nasıl yükleyebilirim buraya