2016 Aralık GUY Sınavı
-
@pomak İlan onun çözümü:) sabah programlarına sardım yapmayacağım şeyleri yapıyorum. şaka gibi:)
-
Alan netleri yetmıyor heryere başvurmak için gk gy de yapmak lazım 2017 kpss için tarih bakmak zoruma gidiyor
-
Ayrıca diğer derslerde belli sevide olan arkadaslar ouan turlerı değişti ben kamu çeko işletme bakabilir. Bu yıl alım olmadı ee bu devlet hiç memır almayacak hiç ilan vermeyecek değil 2017 içinde güzel puanlarımız olmus bakarsın bu ay ilan gelmiş guy olmussun 2017 puan alırsın vmy başvururusun
-
@miss-smith çeko bakcam sınava 1 ay kala.
-
@kozexpo hangi kaynaktan bakmayı dusunuyorsun kısıtlı sayıda var
-
@miss-smith gazi yayınevinin var ondan
-
@rosebud06 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Eger ilan hazirligi olsaydi coktan şehir duyumu gelmisti martta 400 guy gelse inanin sasirmam .adalet bakani ile maliye bakani yer degistirmeli bence hukukcularin daha mulakat tarihi belli olmadan ikinci hakimlik ilani geliyor ne denilebilirki baska..
Hic alakasi yok hocam. Gecen seneki sürecten haberiniz var miydi?
Ben anlatayim. Kimse il falan yazmiyordu guy gelecek duyum aldim diyen yoktu. Gib i ariyorduk bize su an boylr bir hazirligimiz yok diyorlardi bunu soylediklerinden 2gun sonra pat diyr ilan geldi. Guy un bambaska bir sistemi var ve devlet sırrı gibi saklanıyor nedense ilanı. -
Geçen sene de duyumların bu şekilde yoğunlaştığı zaman geldiğini söylüyorlar hocam. Belki siz o ara gözden kaçırmış olabilirsiniz @davetsiz
-
Sabah sabah sezen aksunun git git dedikten 2 sn sonra gitme dur noolur çaresizliği var üstümde nasil bir süreçtir bu
-
Hiç bir kurum çalışanı sınav var demez ki belki onların en son haberi oluyordur.
-
Cuma günü ve cumayı cumartesiye bağlayan gece ilan gelecek diye iki farklı forumdan ileti gördüm ama hadi hayırlısı
-
gibi arayıp soran olmasın diye genelde cuma ilanlar geliyor inşallah gelir de hepimiz huzura kavuşuruz
-
@Grimmjow hangi forumda gördün kardeşim
-
@paretowilfredo arkadaşım istanbulda guy. bugün ona ilgöçten geçiçi olarak çağırmışlar. eleman arıyorlarmış. varmı hocam bi bilgin?
-
@kozexpo böyle bi sistem mi var ya
-
@davetsiz 28 kasım 2015'te yapılacak olan guy sınavının ilanı 7 ekimde geldi ilanin geleceginden eylulun ilk haftasindan haberimiz oldu. Bahardakini soyluyorsan haziran seciminden oncekini onu bilemem askerdim
-
@bonus 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Grimmjow hangi forumda gördün kardeşim
Memurlarda Cuma günü diyen var bir de kariyerim falan diye bir site vardı orda demişler bakalım Cuma ola hayrola
-
Günaydın millet. Bende yeni sistem deneme arıyorum daha cıkmadı sanırım piyasaya, Ankarada oturanlar bilir Dosya Akademi ve Monopol bizim alanda baya iyidir acaba diyorum bunların denemesini mi alsam? Fikri olan var mı? Onun dışında Pegem iyidir deneme konusunda zaten oraya gitmiştim dersaneye. Başka yayın önerebilecek fikir verebilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim
-
@10sanli Hocam aynı problem bende de var deneme bulma konusunda sorun yaşanıyor. Tecrübeyle sabit bir iki şey söyleyeyim pegem denemeleri güzel konu dışına çıkmadan soru soruluyor. Monopol - dershanede derste gördüm - yine başarılı denemeleri var maliye ve iktisat kısmı çok başarılı hukukta 2016 kpss ayarında sert soruluyordu, muhasebe ise sınava göre kolay kaçıyor. Dosya akademi kesinlikle önermem kabus gibi sorular gereksiz özgün. Bunlar dışında ben çözmedim ama makro ve beyaz kalem dershanelerinin denemeleri iyi deniyordu.
-
@jevons bende 2009 girişliyim