2016 Aralık GUY Sınavı
-
Hadi iyi geceler siZe kaçtım ben:)
-
Sabah uyaninca maliye bakani kamuya 3000 gelir uzman yardimcisi 2000 vergi mufettisi ilk etapta alacagiz die aciklama yaparsa sinirim anca gecer 85 puanla varlik icinde yokluk yasiyoruz
-
herkes burdayken deneme tavsiyesi alayım bari:)
-
@rosebud06 oyle bir açıklama yapacak gibi durmuyor vergi uzmanı diyor bence alımdan haberi yok
-
Ben de yavaştan müsadenizi istiyorum malum sabah erken kalkmacalar başlıyor kendinize cici bakın sıkmayın canları karanlığın en koyu olduğu vakit şafağa en yakın vakittir yarın yine aynı saatte görüşmek üzere şimdilik hoşcakalın esen kalın :))
-
@rosebud06 guy hazırlıkları bitmek üzere vmy alımı icin hazırlık yok kardeşim vmy icin umitlenme
-
İnsan hayatı boyunca pek çok insan tanıyor.Bunlardan en tehlikeli grup malesef ki başkalarının mutsuzluğundan beslenenler..Şurda en ufak bir il konuşuluyor ki bunları başka yerde konuşamıyoruz genelde insanlar epey uzak zaten,şöyle azıcık mutlu olunuyor hemen biri çıkıyor ilan gelmedi neyin kafası bu? Arkadaşım biz böyle motive oluyoruz halen hayal kurabiliyoruz.Sen çok realistsen zaten artık bakma bu sayfaya yani mayısa odaklan.Biri duyum yazsa bu da duyum mu? Belki ben o duyumla toparlanıyorum kalkıyorum çalışıyorum belki ben senin kadar güçlü değilim..etkinlik yapılmaya çalışılıyor vay efendim işe yaramaz.biliyor musun ben orda mücadele ettiğimi hissediyorum,kendim için hayallerim için sadece oturup çalışmak yerine bir çabam da bu olsun istiyorum.Lütfen artık şurda insanların yüzünü güldüren iletileri eksilemekten,duyumlara laf etmekten,insanların 2 saniye mutlu olmasından rahatsız olmaktan vazgeçin.Gördüğünüz üzere ilam yok,tarih yok,sayfaya boşuna girmeyin.Sohbet ediyoruz,birbirini en iyi anlayan insanlar olarak konuşuyoruz,hayallerimizi,üzüntülerimizi paylaşıyoruz.ilan gelirse resmi gazetede görürsünüz,zahmet etmeyin buralara gelip:)gelmezse zaten siz çok gerçekci insanlarsınız,etkinlik vakit kaybı oturun mayısa odaklanın.
-
@kürşad hocam millete trip atıyosun hadi onu anladık bize bir kelam etmiyosun kafanı dinledikten sonra seni de aramızda görmek isteriz
-
@kozexpo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
herkes burdayken deneme tavsiyesi alayım bari:)
murat al bence:) cevap vereydiniz iyiydi:D
-
@velibaskal inşallah dediğin gibi hazırdır ilan tez zamanda gelir. Çok bekledik ama ben şubat sonuna kadar gelmezse önümüz KPSS 2017 de pek parlak geçmez gibi diye düşünmeye başlarım. Söylediklerine inanmak istiyorum kardeşim.
-
@canaycan beğenip kaçıyorum dostlar bekliyorum aynı sizin gibi rutin.. sabah uyandığımızda yeni umutlar.
-
@kozexpo pegem var ben de iyi ama 30 soruluk geçen yıl puan akademi yle ihtiyaç iyiydi
-
@kozexpo ben bu konuda çok cahilim ilk guy sınavım olacak ilan gelirse inşallah umarım o yüzden ben bişey demeyim hocam
-
@niloya uzun yazmış okumadım ama kesin haklıdır bence. uzun yazan her zaman haklıdır:))
-
@kozexpo ayrıca murat ı da bir türlü çözemedim nefret ettim bir daha da bakmadım
-
@canaycan guy için değil . onun için deneme çözmeye gerek yok bence. genel olarak dedim. sanırım pegem alcam.
-
@bonus kardeşim bu alınan bilgi bakanlıkta bir memur dan falan değil üst düzey yöneticiden alındı bir ay önce hazırlık yok diyen kişi bugün bunu dediyse ilan yakın ınsallah
-
-
@velibaskal inşallah kardeşim süreç herkesi yıprattı bu sene. Hayırlısı olsun
-
resmi gazetede maliye bakanlığı yazısını görünce kalbim sıkıştı bugünde rg fos çıktı