2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aylin-yılmaz ben de yeni gördüm iptal yazmış sıkıntı değil biz yaparız girerse girer gündeme girmezse perşembe yapılır yine
-
Tag ne olacak
-
Tamam hocam ayarla sen bekliyoruz
-
Yarım saat sonra tagı burda yayınlayacağım etkinlik yapcağız
-
Anayasa notları önümde bekliyorum yarım saattir tweet atcam diye bari yeni tag gelsin de toplanmişken atalım
-
@John-Nash fazla bekletme
-
twitterdan duyuralım beklesin herkes
-
@jevons yedin yarım saati boşa şimdiye yasama yürütme bitmişti:)
-
Twitter da gundem yogun da degil bugun olmaliydi öğretmenler yine gundem olmus
-
gündem yoğun değil şuan 4 5 tag satın alınmadığı halde gündemde tag saatın alınsaydı onlar düşerdi
-
O zaman twitrdan duyurun iptal diye paylasti herkes
-
Arkadaşlar niye ertelediniz bi tag oluşturun biz yazalım o kadar millete söyledik bu ne şimdi son saniye golü gibi
-
@FreeBoY çalılmalarım boşa gitmesin diye bekliyorum ztn atanalım yeterki feda olsun saatlerim
-
Tagı ayarladım buçukta burdayız tweeterdan duyurun etkinlik yapılacağını
-
biri tweet kurallarını paylaşabilir mi sonra gündeme giremiyoruz
-
@aylin-yılmaz 100 defa paylaşıldı 3 dk arayla tweet atın tag yalnız kopyala yapıştır yapmayın en az bşr cümle yazın yeter
-
![alt text](![image url](
[image url](link url)))
-
@keynesin-amcası afedersiniz kafam hala almıyor demekki yeni katılan arkadaşlar var twittera onun için demiştim neyse sustum
-
Böyle saçma ve ucuz bir açıklama olamaz. Bu insanlar TT olabilmek için meblağ ödemişler zaten. Bekleyecek ne zamanımız ne de sabrımız kalmıştır. Etkinlik bir an önce ve derhal gerçekleştirilmelidir.. Bu Konu, idare edenlerin inisiyatifine bırakılmamalı, beceriksizlik varsa el çektirilmeli ve daha istekli ve ehil kişiler durumu yönetmelidirler
-
@aylin-yılmaz denedim ama olmamış:)