2016 Aralık GUY Sınavı
-
Pdf muhabbeti nedir ?
00.01 deki etkinliği unutmayın.
#Günbiterken -
@ddguy he o konu hiç de öyle değil kardeşim adam adımı yalancı çıkardı troll çıkardı bide geldi yardım istiyor sana yapılsa nasıl tepki verirsin? Biraz empati yap hiç bişey olmamış gibi mi davranayım?
-
Bu etiketleri unutmayalım
-
Bakan yardımcısı ve özel kalem müdürlerinide etiketleyelim
-
@Rorschach159 hocam şimdi önceki konuşmaları hatırlıyorum sende yapma şimdi neyse bak bi pdf sayesinde ortamı yumusattin boşver ben laf soylemezdim paylaşır geçerdim hakkımda insanların ne düşündüğü önemli değil ki
-
@Rorschach159 bende sana tepki gösteren insanlardanim ama güzel iletin olunca beğeniyorum ama moral bozana basiyorum eksiyi sen ya da bi başkası fark etmez şu an bizlerin morala ihtiyacı var o yüzden kırıcı konuştuğum zamanda oluyo
-
@ddguy Başarılar hocam kolay gelsin
-
@pomak 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar akşam malum etkinlik var daha tag vs belli değil ama hazır olmamız lazım etkinliğe daha kolay gündeme gelebilmek adına profilimizdeki yumurta yerine başka bir foto koymamız gerekiyor ve kapalı olan profillerin açık olması gerekiyor sadece twit atmak değil aynı zamanda rt yapıp fav yapmakta önemli ve takip ettiğimiz ve takipçilerimiz ne kadar fazla olursa o kadar etkili oluruz birbirimizi takip edelim bu yüzden #iibftakip yazıp sayımızı arttırabiliriz. Katılacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Hocam ben hiç bilmiyorum nasıl kullanılıyo bu tweeter hesabım dckd10
-
Gençler şimdi kim mualif kim taraf kim kime ne demiş karışmam ama şimdi BİRLİK zamanı yarım saat sonra herkes twitter da olsun burda sürekli mesajlaşmak la kimse bise kazanmıyor herkes en az 20 şer tane twit atsın korkmayın kimseye bise olmaz saygı sevgi çerçevesinde büyüklerimizin sesimizi duyacak ve sesimizi duyuracak herkesi etiket yapın cumhurbaşkanı başbakan bakan müsteşar kim etkili olacaksa . Hade bakalım lütfen gün birlik günü
-
2 saatir elektirik yok yine doldurmuşsunuz
-
Facebook ta bir grupta hiç sevmediğim biri etkinlik yoğunluktan dolayi ileri bir tarihe ertelendi yazmış doğruluk payı var mıdır?
-
@Rorschach159 iletileri yeni okudum bak burda adam gibi yazana birşey demiyoruz ama sen herşeye muhalefet ediyorsun topluluk halinde hareket etmeyip bide hakaret ediyorsun yalan soyliyorsun tepkimiz ona yoksa seni kimse tanımıyor zaten pdf paylaşacam dedin bizde cvp verdik bişey yazdın şimdide yine üste çıkmaya çalışıyorsun bak normal birşey yazınca hakaret etmeyince çok bilmişlik etmeyince herkes sana cvp veriyor bence değerini düşürme
-
@ddguy hocam yapmanız gereken şey tag ı kopyala yapıştır yapıp birşeyler yazmak
-
etkinlik iptal yazmışlar
-
@keynesin-amcası nereye yazıyo facede görmedim
-
@jevons facede yazıyor mehmet hayva diye biri
-
Bu guy ilanı gelmedi demi hala gelse kaçgelecek 74 aldım girermiyimki puanıma üzülüyordum ilan gelmedikçe üzüntüm gecti
-
İptal değil
-
@pomak onu öğrendim hocam onu yapabilirim
-
Niye iptalmis b.k mu var da iptal edio gerizekalilar