2016 Aralık GUY Sınavı
-
@John-Nash 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN SESİMİZİ YÜKSEKLERE DUYURMAKTIR GELECEK 1250 KİŞİLİK İLAN KİMSEYİ SEVİNDİRMEZ TATMİN ETMEZ BİZLER İLANA KADROYA ALIMLARA AÇ OLDUĞUMUZU HER FIRSATTA GÖSTERMELİYİZ. EN AZ 2500 -3000 KİŞİ ALINMASI LAZIM Kİ BU BİLE AZ GELİYOR BANA. DUYUM VAR YA DA YOK BUNLAR BOŞ ŞEYLER NET OLARAK BİRİNCİ AĞIZDAN DUYUM ALMAK İÇİN BURALARDAYIZ. BİZ BİRLİK OLALIM DERKEN ARKADAŞLARIM KARDEŞLERİM KAVGA EDİYORLAR İNANIN BUNLARI DA GÖRÜNCE HİÇ UĞRAŞASIM GELMİYOR DUVARA KONUŞUYORMUŞUM GİBİ,BOŞA KÜREK ÇEKİYORMUŞUM GİBİ
1250 kisilik ilan olacahini kim dedi ki
-
@minikguy hocam o sayı geçen sene yani 2016 da guya tahsis edilen kadroydu
-
@Rorschach159 kardeşim bende pdf alabilir miyim
-
@Rorschach159 kardeş sen o pdf yi direk burada paylaş en iyisi yada bana da yollarsan güzel olur
-
@ddguy yetistirmek degil yariladim ama cok sacma hep tekrar ediyo pekistirmek acisindan iyi ama ben vakifim zaten konulara degisik soru tipi gelmedi düşündürücü.
-
@Rorschach159 Aynen marjinal sorular yok brn economicus cozdum 2016 da 1 soru mesela o tarz geldi turevli karkekoklu filan.
-
Bi pdf'de ne keramet varmış adımızı troll çıkaran en ufak bişeyde muhalefet olan hakaret edenler bile yardım istiyor bu nasıl bi yüzsüzlük böyle yarabbi. Ayrıca soru bankasını bulamadım konu anlatımı var isteyene göndereyim
-
@Rorschach159 pdf den ben de alabilir miyim bi dal
-
Hala daha şöyle insanlardan medet umuyorsunuz ben insanoğlunu özellikle de iibf öğrencisini anlayamadım.
-
@canaycan soru bankası yok konu anlatım var işine yarayacaksa yollayayım
-
Merhaba arkadaşlar akşam malum etkinlik var daha tag vs belli değil ama hazır olmamız lazım etkinliğe daha kolay gündeme gelebilmek adına profilimizdeki yumurta yerine başka bir foto koymamız gerekiyor ve kapalı olan profillerin açık olması gerekiyor sadece twit atmak değil aynı zamanda rt yapıp fav yapmakta önemli ve takip ettiğimiz ve takipçilerimiz ne kadar fazla olursa o kadar etkili oluruz birbirimizi takip edelim bu yüzden #iibftakip yazıp sayımızı arttırabiliriz. Katılacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
-
@Rorschach159 yok hocam konu bende de var sadece farklı soru tipleri görmek adına istemiştim teşekkür ederim
-
@Rorschach159 hocam yanlış anlama moral bozarsan herkes tepki verir ama iyilik yapcan başa kakma bari
-
@canaycan rica ederim elime geçerse paylaşırım neşet başkandan haber bekliyorum alırsam paylaşıcam
-
Etkinlik saat kaçta gençler
-
@aksaçlı 8 de hocam
-
@ddguy eyvallah dostum
-
@ddguy ben moral bozmadım bunlara inanıyorsunuz sonra moraliniz daha çok bozuluyor dedim ayrıca başa kakmak kısmı neresi belirt hatam varsa özür dileyeyim
-
Twitterda rt yapmamiz twet atmamizla eşdeğer mi bilgisizligimden soruyorum?
-
@Rorschach159 bu nasıl yuzsuzluk Yarabbi kısmı