2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası senin puan ve siralama kac hocam
-
@ff inşaAllah hocam hepimizin hakkında hayırlısı nasip neyse o olur bize ancak konuşmak düşer
-
@guyan-gelmiş tamam yarın inşaata ameleliğe başlim
-
@keynesin-amcası yok sen çalışmaya devam et güzel günler yakındır
-
@ff 2015 puanı 83
-
Şu an ısparta 4 ledi ha o zaman iyi kadro versinler oraya banane yaaaaa
-
Ceterus paribus gereksiz bi kitap mi yoksa bana mi öyle geliyor. Kpss ye hasirlanirken zeynel dinler ve ekonomicus cozdum yine bu ikisine mi yogunlasmaliyim yoksa ceterus paribus mu ?
-
@ddguy benim önceliğim ankara ankara olmazsa çevre illeri düşünüyorum. Neyse burayi da fazla mesgul ettik kusura bakmayin arkadaşlar
-
@Mega5006 bence gereksiz detay hocam bide 2 cilt yeni baslicaksin yetişir mi
-
@ff 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy benim önceliğim ankara ankara olmazsa çevre illeri düşünüyorum. Neyse burayi da fazla mesgul ettik kusura bakmayin arkadaşlar
Yasasınnnnn 3 e indik tabi hocam ankara çevre iller ısparta ankaraya uzak yani yine algı yapıyorum
-
@ddguy Aynen hocam konu anlatımlı kitaplarını kastettim ünite sonlarında çıkmış ve çok fazla olmasa da özgün sorulara yer vermiş hoca..
-
-
Bu arada GK gy çalışan var mı
-
Günde kaç saat calisiyonuz gençler doğru cevaplar ama lutfen
-
@ddguy 2
-
ARKADAŞLAR ŞÖYLE YAZILANLARA GÖZ ATTIM DA BURDA BİRBİRİNİZİ KIRIP BEDDUA ETMEYİN BUNLAR ÇOK BÜYÜK ŞEYLER AYRICA BEDDUANIZ TERS TEPERSE HERHALÜKARDA ZARARLI ÇIKARSINIZ. DUYUM VAR YA DA YOK YALAN YA DA DOĞRU KENDİNİZİ KAPTIRMAYIN. ARKADAŞLARAI İSTİSNA TUTARAK SÖYLÜYORUM NET BİLGİ OLSA BAKAN AÇIKLAR ÇÜNKÜ REFARANDUM ÖNCESİ ELİNDE BİR KOZ OLUR. İLLA Kİ İLAN GELECEKTİR AMA NET DEĞİL Kİ AÇIKLAMA YOK.
-
@kozexpo tam rekabette 5 test varsa sadece 4-5i çözün son iki test harici vakit kaybı bence tufan hocanın kitabı ve analiz iktisat iyidir bence analiz piyasanın en iyisi
-
@ddguy Ben vakıfbank'ın sınavı geçsin o arada ilanların durumu da biraz netleşmiş olur sonrasında çalışacam..Yoksa bildiğimiz öss tarihi-coğrafyası değil bilgi olmayınca sen soruya soru sana bakıyor..
-
@Mega5006 Eski komisyonun başucu kitabıymış o kitap ama bence komisyon değiştikten sonra o kitap çok gereksiz hale geldi bence
-
Guy gelir diye bekliyoruz da duy filan var mi tam duy zamani aslinda?