2016 Aralık GUY Sınavı
-
BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN SESİMİZİ YÜKSEKLERE DUYURMAKTIR GELECEK 1250 KİŞİLİK İLAN KİMSEYİ SEVİNDİRMEZ TATMİN ETMEZ BİZLER İLANA KADROYA ALIMLARA AÇ OLDUĞUMUZU HER FIRSATTA GÖSTERMELİYİZ. EN AZ 2500 -3000 KİŞİ ALINMASI LAZIM Kİ BU BİLE AZ GELİYOR BANA. DUYUM VAR YA DA YOK BUNLAR BOŞ ŞEYLER NET OLARAK BİRİNCİ AĞIZDAN DUYUM ALMAK İÇİN BURALARDAYIZ. BİZ BİRLİK OLALIM DERKEN ARKADAŞLARIM KARDEŞLERİM KAVGA EDİYORLAR İNANIN BUNLARI DA GÖRÜNCE HİÇ UĞRAŞASIM GELMİYOR DUVARA KONUŞUYORMUŞUM GİBİ,BOŞA KÜREK ÇEKİYORMUŞUM GİBİ
-
@john-nash hocam tag i ne zaman yyayınlarsin çok geç yayınlama
-
@Del-Piero bende GK gy yi ilanın gelip gelmemesine göre çalışcam ama alana şu an iyi hazırlanmak lazım hocam
-
@Rorschach159 analiz iktisat hiç duymamıştım ??
-
Sizce makro ya nasıl çalışayım gençler konu tekrarı mi themis iktisat mi
-
Bence adil olan o da değil bazı arkadaşlar diyor ki;3000 olsun bir de 10 katı olsun..E hani nerede sürekli vurgusunu yaptığımız liyakat,yeterlilik!..Sistem özellikle birilerini sevindirmek veya üzmek için işlememeli..Kurarsınız herkesi tatmin eden adaletli bir sistem,süreci de olabildiğince şeffaf yürütürsünüz o zaman herkesin içine siner ve başta ülke kazanır dolayısıyla sen,ben kazanırız..
-
@ddguy HOCAM TAG LA SİZİN İŞİNİZ PEK YOK ZATEN Bİ AKSİLİK OLAMZSA BİZ GÜNDEME SOKACAĞIZ SİZ DE GÜNDEMDE UZUN SÜRE DURMASI İÇİN TWEET ATACAKSINIZ BAKANI ETİKETLEYİP YARDIMCISINI ETİKETLEYİP. OKEY?
-
@john-nash OKEYYYY
-
@miss-smith biraz pahalı bi kitap monopol yayınlarının baya kaliteli geçen sene netlerimi o kitap katladı bence pdf varsa özelden atayım size bi inceleyin
-
@niloya @Rorschach159 teşekkürler ikinizede:)
-
Ben haber spikerlerinede yazıyorum sizlerde bize destek olabileceklere yazın lütfen tweet atın
-
tweeter kullanıcı isimlerinizi buraya yazıp birbirinizi takip edin @BurakBekir9
-
@Rorschach159 varsa bir pdf de ben alırım
-
@lucasss198
-
@John-Nash 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
tweeter kullanıcı isimlerinizi buraya yazıp birbirinizi takip edin @BurakBekir9
@dckd
-
@ddguy pardon dckd10 müs