2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bu forumun 10-15 kişilik kemik bi tayfası var aile gibi olduk Keynes Amcam nerde ya bugün görmedim hiç
-
yayınlanan görmedmm
-
Lan bi paramedikler kadar olamadık yazık yeminle
-
isa yavilioğlu diye biri var sürekli onun tweetleri yayınlanıyor sinir oldum
-
#GünBiterken hadi gençler Tweet atın yav çok yetersiz katılım
-
Ya arkadaslar yaziyoruzda bu tgrt yi kim izler . Ben tweet atmak disinda 1 kez acmadim hadi izledi diyelim mesaji okuycak felan onun yerine twitter dan yuruyelim yada vekillere fax cekelim bence daha makul.
-
katılım çok gibi ama iibf yi hiç grmedim yayınlanan
-
keynes marshall ın tweeti yayınlandı
-
@voshue ben gormustum forumlarda sinavin olcagini hatta istanbul olck demislerdi. Ama o zamanlar bu kadar takip etmiyodum tam olarak zamanini soylediler mi hatirlamiyorum
-
aylin referandumu kastederek evetli twitler atıyor. mantıklıymış tam bir algı operasyoncusu takdir ettim:D
-
Hoop gençler ben de geldim ne yazmışsınız arkadaş sayfalarca okuyana kadar yeni sayfalar eklendi durumlar nasıl bugün pek sessiz gördüm ben burayı bizim tayfa tam tekmil burda mı yoklama alıyorum
-
ezgipirenin tweeti yayınlandı
-
@kozexpo yaa baktım yayınlananlar hep evet yazıyor ben de bizim kadrolara evet yazım dedim
-
Bende attım 5-6 tane hadi bakalım katılım var baya
-
bi iibfli daha yayınlandı
-
benimki de yayınlandııı
-
@bombiksmori 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy 4500 guy mu:)) duydu ve başvuramadan bu dunyadan gőçtű
Süpersiniz ya
-
@aylin-yılmaz herkes 5 saniyede olsa tv de çıkacakmış rivayeti gerçek oluyor
-
Yayınlanıyor arkadaşlar lütfen sizde bi ucundan tutun
-
@miss-smith hocam @aylin-yılmaz kardeşim 4500 guy ilanı istiyoruz dedi beni bi gülme tuttu sayı giderek katlaniyo helal olsun dedim