2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası mars a bilet kaç para nerden kalkıyo hocam
-
@aylin-yılmaz aynen devam ben önden bi tur yazdım bile
-
dersimi bitirp geliyorum o zamann
-
Bu hafta yada haftaya cumadan ümitliyim
-
@miss-smith hocam çok güldüm ya
-
Banu el e de yazdım ahaber beğenti tweetimi yazarsanız bi umut ama bakıyorum bugün çok sessiz twitter
-
@aylin-yılmaz hadi gececi grup seni ariyo hocam gelin de biraz Gülelim ya bugün çok gerildim ben
-
@lucass nereye yazcaz hocam de hemen atalim
-
A haber gece ajansı Banu El sunucu beni twitterdan takip et görürsün @lucasss198
-
yakışıklı fotomu profil yapayımda banu ele dm den yürüyeyim bari. kendimi feda ediyorum sizin için
-
@ddguy hocam @banuel etiketiyle yazabilirsiniz
-
@ddguy Ben önüme gelene yazıyorum valla 1 sene boşa gitmesin diye en azından bişeyler yaptığım için bi çaba harcadığım için içim rahatlıyo
-
@kardinalist yazıyorum hocam şu an
-
Tgrt kadar a haberede yazsak sürekli illaki bi yorum yaparlar bence yarın yada birgün gece ajansına kitlenip tweet yağmuruna tutmalıyız
-
Kader ortaklarim haydi sizde bi kaç twet atın
-
@lucass olabilir hocam yapalım oraya da yazalım ama yine toplanmamiz lazım ailem 2 gündür ariyo TGRT de guy ilanı isteyenler yazıyo falan diyo
-
@ddguy benim sülale o kadar alım yapılıyo nasıl senle alakalı değil diyo ben dedimi kimseye anlatamıyorum 85 puan aldım millet nasıl olurda herkes işe girerken sen giremiyosun diyo bıktım yeminle
-
@lucass hocam haklısın ne diyem ben şu an akrabalardan uzaktayim arayıp sorana da alım yok ben napayım diyorum geçiyorum bu arada pelin çift var ona da yazalım öğretmenler yine başlamış yazıyolar
-
#İddiaEdiyorum tag bu hocam bis olanlar yazsın öğretmenler başlamış yine
-
Ha bu arada uzun zamandır susuyorum bu dediklerime alınanlar olabilir ama bize destek vermeyen düşük puanlılara sözüm 80 ve üstü alanlar bu senede yüksek alacak emin olun hemde daha yüksek biz bı sene önünüzden çekilmezsek seneye şansınızın daha yüksek olacağını sanıyosanız yanılıyosunuz sözüm destek vermeyenlere yanlış anlaşılmasın kendini düşünmek sadece acizlik bence