2016 Aralık GUY Sınavı
-
@İnmyheart hocam nerde yapıyo bu adam canlı yayını instagram hesabı ne
-
Ya karayollari bile su kadar alim yapacagiz dedi sayin Agbal neden bu kadar sukut ? Sans mi yok biz iibflilerde yoksa onder mi ?
-
@ddguy instagramdan hocam @kadirkoc1 hesabi
-
Kadir koc subat sonu dedi adem kılıç kpss öncesi gelecek inşallah diyor bakalım umarım Troll değillerdir
-
gençler enseyi karartmayın. her zaman popülizm kazanmıştır. gelir o ilan. ha çok mu gelir orası tartışılır...
-
Hocam bu kadir koç tarih öğretmeni nerden duyum alıyo ben anlamadim
-
Ocak Subat mart nisan mayıs ... bunun sonu ne zamn gelicek 12 ayi devirdik son ilandan beri ay kalmadı 2.tura dönüyoruz.
-
@ddguy meclise falan gidiyo hocam duyum birinci agizdan demisti
-
KADIR KOC HOCA doğru veya yanlış prim yapmak için paylasiyorsada ben helal olsun diyorum... Adam hiç yoktan çabalıyor bizim kendi hocalarimizdan kaçı bişey paylaşıyor...
-
@İnmyheart
Ona da gönderdim takip isteği bakalım siz yardırin hocam soruları -
@ddguy artk sorunca kiziyor ama yine de sorcam hocam
-
Sinirlerim bozuldu bütün bakanlıklar tek tek kadro açıklaması yaparken bütün bunları onaylayan maliye bakanlığı hiç düşünmez mi ya bi kadro kendi bakanlığımıza onaylayalım demez mi çok enteresan
-
Kadir hoca meclise gitti , gelir idaresine gitti bizim için uğraştı. Alan hocaları bu işler profil karartarak olmaz !
-
Instagram hesabım yok ne söylediğini burada paylaşın lütfen.
-
Bişey demio sabredin gelecek diyor Durum stabil
-
@miss-smith en son gidip bankada gisede calisacaz ona korkuyorum ya.Emeklerimizin karsiligi yan masamizda oturan lise mezunu bir bankaci olmamali
-
@Şakir az daha sabır gelecek dün sordunuz bi günde bi şey değişmez diyo hocam
-
Kadir koç değişen bişey yok dedi hersey ayniymis
-
@duranvarlık yani banka gişesinde çalışmakta bi iş keşke bulabilsek umutlar bittiğinde
-
Tamam o zaman demekki kaynağına güveniyor.