2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Ülkü tamm sağolun gerçek dostlar.. Çok teşekkür ederim.. Çok sağolun
-
@keynesin-amcası hocam tostcu Erol eleman ariyosa grup olarak biz de girelim ya
-
@ddguy antep e gidip konuşcam gel yanımda çalış:)
-
@keynesin-amcası Antep gel gelmesine de Erol un dukkaninin önünden içeri girmen 5 saat sürer sıradan
-
@aksaçlı iş konuşcaz onunla ondaki girişimcilik ruhu ile kurumsal bir şirket oluruz:)
-
Buralar karışmış arkadaşlar guy ilanı gelse bile mülakatı geçeceğimiz kesin mi? Sanki ilan geldıgınde iş sahibi olucaz 2017 kpss girmeye gerek kalmayacak gibi hava var.
Kaldı 3 ay kaldı şurda.
Toplananın elbet devlet memur alacak 2015 tek alımlı 2016 hiç alımsız geçti.
Bu 3 ayda ilan gelirse ne ala hepimiz rahat nefes alırız ama gelmedi diyelim bu bekleme sürecini çalısarak değerlendirelim.
2017 mayıstan sonra elimizde kurum sınavı beklıcek puan olmayacak lütfen birbirimizi motive ederek çalısalım.
Umutsuz bir sayfa olmasın burası. -
@aksaçlı @keynesin-amcası birisi yine eksiliyo bizi ne güzel ne güzel
-
https://www.youtube.com/watch?v=dPgpDn-ORDo
efkarlananlar için geceye uygun güzel bi şarkı.. Herkes yanımızdan gitti biz bize kaldık atanamayanlar. Geçer elbet her şey. Elbet her şeyin dönüm noktası olacak bigün var hayatımızda belki yarın belki 1 yıl sonra.
-
@velibaskal 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy benim demek istedigim 2017 kpss ye mecburuz en iyi ihtimal dahilinde mülakata kalsak mülakatlar sinavdan sonra açıklanır o yüzden çalışalım diyorum
Hocam bende aynısını dedim ama niyeyse aynı düşünceleri farklı şekilde ifade ettiğimiz için anlasamadik sanırım
-
@ddguy eksileyen eksilesin ben dönmezem yolumdan
-
Rabbimiz İnşirah Sûresi'nde "Şűphesiz her zorluktan sonra bir kolaylık vardır" buyurmuşken űmitsizlik bize yakışmaz dostlar:) her an hazırlıklı olup tevekkűl etmek gerek. Gayrı beklemekten başka çare yok..
-
@aksaçlı hocam valla bazı insanları anlayamıyorum okuyolar iletileri anlamiyolar ya da konuşulanlari sevmiyolar basıyolar eksiği biz kaç günlerdir burda birbirimize destek olmaya çalıştık dert dinledik dert paylaştık kıyıdan köşeden biri çıkıyo laf soyluyo bu ne cesarettir Yarabbi demek istiyorum
-
@ddguy kusura bakmayın o halde yanlış anlamisim
-
Hepimizin mutlu olacağı, bugünleri atlatacağı ''bir gün'' var hayatımızda, belki bu Devlet Memurlugu belki değil ama muhakkak var, 3 günlük dünya için keyfinizi bozmayın arkadaşlar, bakın bugün Pegem'de sınıf arkadaşım olan bir kızın kanser oldugunu öğrendim. Hiç bişey sağlık kadar değerli değil. Emek verdik vermeye devam edecez Rabbim daha büyük imtihanlar vermesin bizlere.
-
@10sanli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Hepimizin mutlu olacağı, bugünleri atlatacağı ''bir gün'' var hayatımızda, belki bu Devlet Memurlugu belki değil ama muhakkak var, 3 günlük dünya için keyfinizi bozmayın arkadaşlar, bakın bugün Pegem'de sınıf arkadaşım olan bir kızın kanser oldugunu öğrendim. Hiç bişey sağlık kadar değerli değil. Emek verdik vermeye devam edecez Rabbim daha büyük imtihanlar vermesin bizlere.
Amin hocam amin bugün olmazsa yarın yarın olmazsa olmaz nasip te ne varsa o canımızı sıkma ya değmez
-
@velibaskal önemli değil kardeşim
-
Çok şükür hepimiz gencecik taşı sıksa suyunu cıkaracak insanlarız, bozmayın keyfinizi, ölüm yok ucunda bunun, ne dertleri olan insanlar var hayatta, bugünlerimize şükür elbet bi kapı açılacak bize yeterki buna inanalım ruh sağlığımızı bozacak düzeye gelmeyelim. Ne yıllar kaybettik bu hayatta hepi topu 1 yıl daha kaybederiz hepsi bu.
-
De ki imtihanina.. beni benden etmeye çalışma Çünki beni ben eden seni bana Gönderendir
-
Aman yarabbi bu ne sessizlik grubun suskunluğunu diriliş ertuğrula mı yoksa ders çalışma aşkına mı yorayım
-
1 hafta evvel duyumlarla aşka gelip ders çalışmaya başladık şimdi birbirimizi teselli ediyoruz