2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bence de ya. Biri geldi mart 14 dedi diye isyan cikti. Kpss öncesi gelsin yeter diyorum artik ona da razi olduk. Yeterki puanlarimiz yanmasin. Hemen düsürdünüz gardınızı. o ilan buraya gelecek!!
Son olarak: "işi ehline veriniz.." hz. Muhammed s.a.v.
Arif olan anladı. -
@velibaskal ben dedim hocam ilan gelirse girerim girmem demedim ama martta ilan gelse nisan sonu sınav olur Mayıs 22 kpss malum demi ders çalışmayın da demedim kimseyi beni bilen bilir kpss ye yönelme vakti daha çok çalışın demek istedim anlayışın için Sağol
-
Hepimiz biliyoruz simdi ilan gelse yine kpssye gireceğiz o zaten kesin. Alım olmadıktan sonra hangi motivasyonla hazırlanalım puan alıp beklemekten baska bir sey yapamıyoruz.
-
@ddguy benim demek istedigim 2017 kpss ye mecburuz en iyi ihtimal dahilinde mülakata kalsak mülakatlar sinavdan sonra açıklanır o yüzden çalışalım diyorum
-
@velibaskal 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy benim demek istedigim 2017 kpss ye mecburuz en iyi ihtimal dahilinde mülakata kalsak mülakatlar sinavdan sonra açıklanır o yüzden çalışalım diyorum
Hocam kesinlikle haklisin. Ben bunu aralik ayinda dedim. Bazi arkadaslar yüklenmisti bana.bu sürecte ilan beklerken Kpss yi boşlamak intihardir. Ama motivasyon moral de sıfırken, gercekten cok zor. Arkadaslari da anlamak lazim.Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bir bankaya girmemek icin zor tutuyorum kendimi.
-
Çok erken bir şekilde sevindiniz biri birşey dese beddualar edildi hakaretler edildi ama şu anda görünüyor ki boş da olsa duyum herkes birşeyler duymak istiyor gençler o çağı çoktan geçtik bizler sabredip beklemek en hayırlısı
-
Ohal i İİBF ye vurdu anlaşılan
-
@rossa hemde nasıl 5 bin zabıt katibi ile mübaşir alınacak biz daha duyumlarla ugrasıyoruz
-
Sağlık ve adalet toplamda 56 bin kişi alacakmış. Bunları gördükçe çıldırmamak elde değil. Tasarruf sadece bize vurdu ! Bunlara bu kadar ilan gelirken 1500 kişilik ilan için ne hallere düşürdüler bizi yazıklar olsun emeklerimizi harcayanlara
-
Forumdaki arkadaşlar ne ara ders calisiyor merak ediyorum ilan gelse hazir degiliz gelmese malum 2017sinavi. Motivasyondan çok zarara girmeyin arkadaşlar
-
@kpsshobimdir 3 yıldır ders çalışan var artık biz kpss nin ismini bile duymak istemiyoruz
-
@keynesin-amcası ben 2012 mezunuyum
-
kardeşim gidin dersinize çalışın burda vakit öldürmeyin gelirse gelir gelmezse 2017 kpss zaman daralıyor 3 ay var kpss ye
-
@kpsshobimdir hocam ben 2016 mezunuyum yedi aydır evde kafayı yedim sen sabır taşı felan olmalisin
-
@rossa insallah nasip olur atanirsin hocam. Evet ben sabir ile bekliyorum vardır bir yerde yiyecek ekmegim diye. 2016 puanim ölmesin diye ben de ilan bekliyorum ama sohbet eden arkadaşlara kendimce hatirlatiyim dedm bisey de denmiyor herkes çok gergin
-
Bize geçen sene de dediler ben de 2012 mezunuyum. Geçen sene puanım 77 civarı idi İstanbul kaçtı ondan önceki mülakattan efendim.. Geçen sene çalışayım puan alayım dedim 84,8 aldım. Bu puanı yaptım bi sene dediler artık. Gidersr puan ne olacak. Yds lazım mı onu sorcam bi de. Yarın ona göre gitcem kayıda. Sürem de dolmuş. Yds 35 civarı. Girmem lazım mı. Geçen sene de ikinci ilanı beklerken bana öyle dediler seneye ilan. Şimdi yine seneye kalınca. Yine seneye denilirse o zaman seneye deriz. Hep gireriz. Ne diyim çok denilecek şey var. Bakan kesin bi şey demedikçe ben de artık geldi dese de arkadaşım resmi gazeteyi görmeden geldi demem
-
@kürşad hocam YDS şartı kalktı diye biliyorum benim de 27 di filandi ben girmicem
-
Ben de İstanbula giremedim gecen yil 0.1 ile. Yds gerekmiyor artik öyle biliyorum yine de sen bi bak hocam benim de 40 yds girmicem umarim ilan gelir gelmezse sinav var bazen duymak istemiyoruz ben 2015 kpss ye Ölsem girmem dedim 2014hazirliginda simdi 2017 oldu. Sistem ve kısmet belli olmuyor
-
Şeytan diyor git tostçu erolla konuş konyaya şube açtırsın geç tostun başına oh valla belirsizlik canımıza tak etti
-
@kürşad YDS de 50 üstü almazsan girmenin bi anlamı yokki kurum 30 baraj puanı mı koyacak. Eğer öyle saçma bir durum oldu diyelim o zaman e yds ye girersin yada ekimdekine girersin.