2016 Aralık GUY Sınavı
-
@canaycan bugün millet yoruldu hocam ondan
-
Şimdi alım hazırlığı var mı
-
@Ricardoreyiz ah bu sorunun cevabını bi bilsek sıkıntımız kalmayacak be hocam
-
84.6 puanım var bende bekliyorum alımı puan hiç olacak yoksa
-
Umudumu kaybettigim zamanlar olsa da bunca baski ve soylemlere ragmen heba etmezler diye umuyorum yada magdur etmezler diye dusunuyorum ama belli de olmaz
-
Buradaki herkesin puani 84 kusur ne bol bi puanmis
-
@velibaskal 85.3 ve 84.3 arasında 1000 kişi var normaldir
-
-
Bütün bakanlıklar 2017de kaç kişi alacaklarını açıkladılar bilin bakalım hangi bakanlık açıklamadı
-
@pozitifdışsallık tahmini çok zor olmasagerek:))
-
@Ricardoreyiz 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Şimdi alım hazırlığı var mı
Hocam insanlarin 7350 entry de cevabını bulamadığı soruyu sormuşsunuz;)
-
@pozitifdışsallık benim aklıma gelmiyo ya niye zor sorular soruyon hocam
-
@paretowilfredo bir selam sal sabah olsun, bir selam sal yüzümüz gülsün, bir haber ver guy gelsin
-
@ddguy sensin sensiiin de onlara kardes
-
@kürşad sana zahmet bir tanidigin kisiye bi sor guyu bekleyen kim varsa senin sozlerine itibar etti burdaki yorumunu goren facede paylasti arkadasina soyledi zahmet olmazsa bi sor @paretowilfredo hocam sessizliginin hayirmi şermi bilmek istiyoruz siz susunca alim olmayacak bu ay diye dusunuyoruz..
-
''Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar' tezinin kısmen ispatlandığı bir noktaya doğru ilerliyoruz sanırım
-
Ben iki yıldır hazırlanıyorum bı tane kurum sınavına giremedim 2015 de puanlarim kötüydü guy da il tercihi yapmaya gerek bile duymadım kötü bir yere gitmeyim diye bı sene evde doğru duzgun sosyal hayatım olmadan çalıştım 2016 KPSS ye 82 puan aldım seviniyordum birde Ankara olur vs diye bir tane kurum sınavına bile.giremedim tamam çok yüksek bir puanım.yok ama millet zamanında ne puanlarla nerelere girdi tekrar sınava hazırlanmaya moralim yok hiç Allah yardımcımız olsun ben yinede çalışmaya devam edicem gelirse gelir gelmezse de napayım bizim gibi bu kadar bilgi sahibi olup da işsiz kalan başka bir fakülte yada bölüm.yoktur hukuk bitiren arkadaşıma ben söylüyorum herşeyi yazık yani
-
@yatutarsa her sene 2 şer guy ilanı gelirken bu sene 1 tane bile gelmedi
-
Kadir koc 10 buckta canli yayn yapacak bidaha soralim bari
-
Kadir Koç a bel bağlamayın arkadaşlar. Sürekli canlı yayınlar, aynı tarz açıklamalar vs popüler olma amacı güttüğü açık