2016 Aralık GUY Sınavı
-
@niloya Valla sormadım hocam denemeler çıkmış mı bilmiyorum mart ayında gidip bakıcam eğer makro ya da monopol 10lu set halinde deneme satıyolarsa onlardan alabilirim. Aynen Salim Hoca pegemde genelde maliyeye giriyodu ama aksam gruplarında mikroya girdiğini de duymustum şimdi AnkaraKariyerde mikroya giriyomuş maliyeyi tamamen makbule hoca almış
-
@10sanli bir ankaralı da burda seni de çsgb ye gitmeye davet ediyoruz
-
Napcam çsgb'de acaba
-
@keynesin-amcası ben bi ara ciddi organizasyon planlamıştım ankaralılar birbirmize ulaşalım gerekirse gib'e gidelim dedim 1 kişiden ses cıktı sadece
-
@10sanli kardeşim git hayatını anlat çektiğimiz sefilliklerden bahset. Olmuyor yapamıyorum artık de,son noktadayız de. Sonra da bu kadro rica et inşallah kirmazlar seni
-
hatta bi kadro planlaması yapalım il kontenjanlarını fln ayarlayalım öyle gideyim siz bosuna ugrasmayın şu ilanı bi zahmet yayınlayıverin diyim daha iyi olur @malthusss
-
@10sanli çektiğimiz çileyi anlat kimse gelmezse tek başıns git kadro vermezseniz atakuleden atcam kendimi de
-
surda bı duyum var mı dıye nerdeyse yazılanların hepsını tek tek okumak zorunda kalıyoruz ama bakıyorum kı baya bı sacmalıyoruz forumda ewlılıktı yemektı yok efendım aynı unıversıteydı falan fılan. haklısınız sıkılıyonuz burada bıraz stres atıyonuz ama bu baslık altında olmuyo bnce. ya yenı bı guy baslıgı acalım guyla ılgılı konuları orada konusalım burdada geyıge devm edılsın. yada sohbet muhabbet ıcın baska bı baslık acılsın.
-
-
@ynl006 çok haklısın günlerdir bu gereksiz muhabbetler yüzünden sayfadan soğudum. Bir şey var mı diye kaç sayfa boş muhabbet okuyoruz.
-
@Duesenberry haklısınız yeni bir başlık açalım
-
@ynl006 hocam kimse geyik yapayım niyetiyle girmiyor zaten. Ama bi sekilde muhabbet oluşuyo. Zaten duyum olsa son sayfaya da gelseniz burası yıkılır. Yani hepsini tek tek okumanıza gerek yok diye dűşűnűyorum. Ama hakkınızı helal edin belki dersinizi bőlűp bakıyorsunuz. Kimsenin ne vaktini almak ne de hakkına girmek isterim..
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/888/2017-gelir-uzman-yardımcılığı-duyumları
Duyumları sadece yeni başlıkta yazalım burası etkinlik sohbet başlığı olsun
-
Cahit Zarifoğlu'nun bi sőzű vardır; " Merakla değil sabırla beklemek gerek" diye.. Çok sabırsız davranıyoruz belki. Elbette ki sabrımız çok sınanıyor ve artık tűkenme noktasına geldi ama illa ki gelecek. Gelmek zorunda.
-
@bombiksmori niyetim kimseyi kırmak değil. Duyum olsa ortalık yıkılır diyorsunuz da birinin bile söylediği küçücük bi şeyi kaçırmak istemiyorum ama o tür şeyler arada kaynamış ve son sayfada muhabbeti kapanmış oluyor. Tabi ki sohbet de edelim ama en azından bu başlıkta değil.
-
@Duesenberry Estağfurullah neden kırılayım. İnsan tanıdığına bildiğine kırılır. Tekrar kusura bakmayın ama insanları da anlayın. Bizi de bizden başka kimse anlamıyor malesef..
-
gonderıyı eksıleyen arkadslar kotu bırsey demedım kesınlıkle kırıcı tek bır kelıme kullanmadım. yıne de yanlısımız varsa affola. ben gırgır samata yapılmasın herkes cok cıddı olsun demıyorum ama bu baslık altında olmasın dıyorum. zaten bu evlılık muhbbetlerıne ılk yorum yapanlardn bırıyım bnde kızlar guy olunca mufettıs fln ıster erkekler ogretmen ıster fln yazmıstm. ayrıca bnde bekarım yalnızım ew ıslerınde ıyıyım esıme temızlıge fln yrdım ederım hatta guy esım olursa temızlıkcı bıle tutarım
-
@Duesenberry hakkını helal et kardeşim sıkıntıdan yapılan muhabbetler artık direk yeni sayfaya bakın duyumlar icin
-
Arkadaşlar yalnız insanlar buraya alıştı duyum olduğunda , bir şey öğrendiklerinde yine burada paylaşılacaktır. Sohbet için açılması daha mantıklı olurdu ama siz bilirsiniz
-
@Duesenberry yeni acilan sayfaya burda konusulan duyumlari biri paylasirsa sorun cikmaz. Sadece ordan duyumlara bakar bakmak isteyenler