2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aylin-yılmaz iki defa çıktın
-
@pomak ben de ızlıyemıyorum kardeşim salladım baya twıtte bilmiyom ekranda cıkıyomu
-
@keynesin-amcası sevineyim : :)))
-
@Pomak yine şov yapıyor
-
Yine aynı ekip devam atayım mj devam ediyo mu
-
Fark ettim ki gece ve gündüz ekibi degisiyo ha gündüzculer kavga ediyo gececiler sohbet muhabbet sevdim ben bu ekibi
-
Gündemin yarısı biz olduk devam Aslanlar
-
Bendeee geliyorum
-
@Şakir peki yayınlananlardan iibf çoğunlukta mı o önemli
-
1800 vergi müfettişine tekrar sınav yapılcakmış
-
Bayyya iibf çıktı
-
@aylin-yılmaz yalan olmasın ama en az %30 bizim sırf benim şuana kadar 4-5 mesajım yayınlandı. En az 50-60 mesajımız yayınandı
-
Ben ünlü oldum muuuu
-
bi müfettiş beni takibe almış ben de fırsatçılık yaptım sordum ilanları politik cevap verdi
-
@jevons hocam ktü kaç girişlisin
-
@aylin-yılmaz ne dedi
-
@canaycan diğer kurumları çok takip etmiyorum ama
Genel olarak 2017 içerisinde a grubu alımların az olacağını biliyorum böyle yazmış ben de iyi geceler dedim -
@paretowilfredo Haklı olabilirsin ama artık öyle bir noktadayım ki sınavı kazanmak memur olmak amacını bırakıp iibf yapılan haksızlık ve halen bu bölümün kontenjan ve fakülte sayısını arttıran yetkilere büyük cümleler kurmak istiyorum. Herkes sınavı kazanmakla ilanın gelmesi sevinci eş değer tutuyor( en azından benim bildiklerim). Ben tüm aile fertlerimle bakanı rahatsız edebilir tabi bulabilirsem numarayı. Sen bana ankesörlüden arayıp numara versen sıkıntı olmaz. İşkence bile yapsalar söylemem adını. Ki bence sıkıntı olmaz. Sonuçta vekil halkın sorunlarını dinlemek çözüm bulmak asli görevi. Ve hakkımız olanı iletip almak istiyoruz
-
@aylin-yılmaz kaba değil de keşke küt diye demeyeydin iyiydi
-
Duyumlar herhalde fos çıktı artık işimiz twittera falan mı kaldı yine bence twitterın hiç bir etkisi yok bu alımlara falan aa bak çocuklar mağdur olmuş hemen alım yapalım mı dicekler umarım dikkate alınır ama sanmıyorum kimse de duyumda kalmadı galiba kesin tarih söyleyecek birileri olsa güzel olurdu