2016 Aralık GUY Sınavı
-
@10sanli bana uyar hatta hafta sonu oturup napabiliriz diye bi ongorusme yapip sonrasinda hafta icide verdigimiz karari uygulariz
-
Gece ekibi nerdesiniz toplanıp fikir birliği yapalım lütfen @aylin-yılmaz @canaycan @bombiksmori @lucass @jevons ve sayamadigim gece kuşları size ihtiyaç var
-
@ddguy msj attım bakarmızın
-
@ddguy biz kendi grubumuza çekildik sen de gel oraya
-
Gündem satın alındı ikinci etkinliğ haftaya yapacağız kendimiz katılım az olduğu için giremiyoruz
-
gençler bugün tgrt deki etkinliğimizi erteleyelim çocuk şehidimiz var muhtemelen programın gündemi de bu olur , uygun olmaz
-
@canaycan ya sabahtan beri patayacam sıkıntıdan baktım başlığı bulamadım yoldayım net de düzgün cekmiyo
-
@ddguy hocam şimdi okudum gerçekten cok mantikli. Simdiye kadar yaptığımiz en etkili etkinlik olur diye dusunuyorum. Ankaradaki arkadaslarin boyke bi sey yapmalari hepimiz adina cok hos bi davranis. Simdiden sağolsunlar varolsunlar:)
-
@John-Nash hocam kuruma gitme isiyle bi arada yapılsa nasıl olur sence
-
@ddguy guydaş goy goy dayız hepimiz seni de etiketledim de görmedin galiba
-
@ddguy ayarlarsa bi gün ben ankaraya yakınım bende gelirim hatta ankara da başkanlık falan gezebiliriz
-
@aylin-yılmaz çok haklisiniz bugűn olmasa daha iyi...
-
refarandum öncesi mutlaka ilan gelecektir, biz twitter etkinliklerine devam edelim
-
@renkverlan hocam haftaiçi bulusup gidelim ankaranın neresinden?
-
@John-Nash sen nerden Eskisehir,kırıkkale,konya?
-
bu hafta kesin gidiyoruz o zaman Gib'e cıkarma yapalım bakalım arkadaşta var orda eğitimde ona da bizi içeri sok fln deriz olmadı @ddguy
-
@10sanli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@renkverlan hocam haftaiçi bulusup gidelim ankaranın neresinden?
eylemi benzinle yapmayın çok pahalı 10 numara yağ alın oda yanar.:) Bizim için kendisini feda eden adam gibi adam:D
-
@10sanli hocam etkinliğin olduğu gün gitseniz nasıl olur sence gündüz gitseniz aksama biz yazsak yine bi grup toplanır gündüz de yazariz sende işte etkinlik duzenlemekten yorulduk filan dersin ama karar yine sizin
-
etkinlik perşembe günü mü haftaya? @ddguy herkese uygun olursa gideriz
-
@John-Nash @renkverlan @Mega5006 GİB'e gelecek üç kardeşimiz, başka Ankara'da olup gelirim diyen var mı?