2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşad dostum nerelerdesın..? var mı yenı bı haber..?
-
@ynl006 Kürşad kendini bize karşı mahcup hissediyor bence o yüzden ortalıklarda gözükmüyor. En azından duyumunu paylaştı sayesinde ders çalıştık kendimizi iyi hissettik birkaç gün mutlu olduk.
-
Son duyum 1 ay içinde 3000 GUY
-
Arkadaş biraz aç su 3000 guy işini öyle yazmakla olmuyor
-
Şu ilan gelene kadar kaç kez yeni duyum alacağız çok merak ediyorum.Sabah kpss sonrası gelecekti, şimdi 3000 guy oldu.
-
Mervecim daha önce buraya girmedim ne konuşuldu çok fikrim yok benim son olarak öğrendiğim bu
-
Allah 3000 duyumu kabul etsin.
-
Ruh eşini bulamamış iibfler başlığında yazdım detayı
-
3000 adam aynı anda tuvalete gitse sınav merkezi ne hale gelir hiç düşündünüz mü?
-
@Rorschach159 ilan gelsin de kimse gitmesin sınavda
-
@ddguy Bu ülkenin altyapısı 3000 adamın aynı anda taharetini yapmasını mümkün kılmıyor o yüzden bakan bey ilanı erteliyor
-
@Rorschach159 merhaba ben nereden mesaj atabileceğimi bulamadım.
-
Kadro 3000 isterse tamamını isterse Lee yarısını kullanırlar bunu bilemeyiz
Referandum dolayısıyla bu kadronun KPSS öncesi kullanılma ihtimali yüksek.belki bana yalancı diyebilirsiniz benim burdan bı çıkarım yok sizler gibiyim akşam üzeri öğrendiğim bu . -
Yazmayayım dedim de dayanamadım.
Diğer ilanlara neden başvurmuyormuşuz.
Ben iktisat mezunuyum. Geçen sene gecemi gündüzüme katıp hem bir işte çalışırken hem sınava hazırlanırken bir çok insanın ilk senesinde alamayacağı puanları ilk senemde aldım. Yanlış anlamayın arkadaşlar kimseyi puanları ile değerlendirmiyorum sadece nelerden vazgeçip emek verdiğimi vurgulamak istiyorum.
O ilanlara neden başvurmadığımı söyleyen arkadaşlar. Benim ve buradaki bir çok insanın eğitimi bilgi birikimi uzman, müfettiş olabilecek düzeyde. Ben devlete en iyi şekilde hizmet verebileceğim kurumlarda çalışabilecekken aman sadece iş olsun düşüncesi ile neden yeteneklerimi ve bilgi birikimimi değerlendiremeyeceğim işlere başvurarak hem kendime hem devlete yazık edeyim.
Hedeflerinizden vazgeçmeyin sizi kendileri gibi küçük düşünmek isteyen insanların söylemlerini de ciddiye almayın.
Çalıştınız emek verdiniz güzel üniversitelerden güzel bölümlerden mezun oldunuz. Uzman olmak denetmen olmak müfettiş olmak sizin en büyük hakkınız.
Hadi ihtiyaç olmasa alıma çıkmasınlar sıkıntı değil. Ama başkalarının yaptıkları kötülükler yüzünden, ya da tasarruf kaygısı ile bu işin cefasını da biz de çekmek zorunda değiliz.
Şunu da ekleyeyim devlete hakkı olmayan insanlar girince 15 Temmuzda neler yaptıklarını gördük. Onlara karşı bundan böyle devletini seven bilgi birikimi olan devlete millete en iyi hizmeti verebilecek insanlar girmeli.
Kimsenin sizi demoralize etmesine izin vermeyin. Daha çok çalışın, daha çok emek verin. Elbet emeklerinizin karşılığını alacaksınız.
Bir yerde sadece dayısı olanlara karşı. Arkasında bilmem ne tarikatı olanlara karşı daha çok çalışıp devlette görev almak sizin vazifeniz. Siz olmazsanız o insanlar geliyor darbe yapmaya kalkışıyor yine bizim kardeşlerimizin dostlarımızın yakınlarımızın kanı dökülüyor.
Çalışın emek sarfedin uzman olun denetmen olun müfettiş olun ve alnınızın akıyla devlete millete hizmet edin. Bunu hakkettiniz. Size daha azı ile yetinmenizi söyleyenlere de gülün geçin
İyi akşamlar
-
@vanner ben zaten sana karşı yazmadım bir duyum almıs paylasmışsın onun için ayrıca teşekkür ederiz, doğru olmasını da çok istiyorum.Hergün başka duyum geliyor haliyle şaşırdık hangisine güveneceğimize.
-
@toranj ben size yazdım kitap konusunda yardım isteyecekseniz az sonra filme başlayacağım 3 saat buralarda olmam girince yardım ederim
-
Bu saatten sonra tek yapılması gereken bakana,kuruma baskı yapmak,sesimizi duyurmak.
İlanı zorla da olsa getirmemiz lazım.
-
Yapılacak olan şu Ankarada olan arkadaşlar bakanlık önünde eylem yapacak yoksa sesimizi duymucak bakan. gerçi oda yurt gezisinde.
-
Bana yine kızacaksınız ama burda paretoya da sordum malesef bizim grupda -İİBF ve A kadro- ilana çıkma işi baskıyla falan olmaz. Benim fikrim böyle vm olan kuzenim de var onunla konuşmamda o da aynısını söyledi
-
Duyumlarla duya duya bir hal olduk ama bir guy olamadık.